Elektriker

Logotyp

Elektriker

DN Bygg & Inredning AB grundades 2001 och är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen. De erbjuder helhetslösningar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar. Visionen är att alltid leverera högsta kvalité genomgående i projekten samt ha en nära dialog med kunderna. Teamet består i dagsläget av 25 medarbetare som är uppdelat i sälj, snickeri, el, VVS samt golvläggning, i viss mån även underentreprenörer. DN bygg har kontor samt tre butiker vid Fridhemsplan där våra medarbetare ritar och inreder bland annat lägenheter till kunderna.

 

Vi söker nu en erfaren elektriker för att förstärka vårt team.

I rollen som elektriker består dina arbetsuppgifter av installation av blandanat badrum, kök och även tvättstugor i mestadels lägenheter.

Vi ser gärna att du har 4 års erfarenhet från liknande tjänst. Du har el behörighet och kan svenska i tal och skrift. Du innehar B körkort.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten och det innebär att vi hjälps åt där det behövs därför ser vi gärna att du är du driven, serviceinriktad, ansvarstagande och du är van att både jobba i lag men även självständigt.

Vi erbjuder dig att komma till ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, service bil och en trygg försäkring.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer