Driftsättare

Logotyp

Driftsättare

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

I takt med företagets expansion söker vi nu en driftsättare med inriktning trygghetslarm

Arbetsuppgifter
• Självständigt arbete ute hos kund
• Installation och driftsättning på den tekniska nivån inom trygghetslarm
• Arbetsområde – Stockholm/Mälardalen
• Ibland resor för kortare uppdrag

KvalifikationerVi ser primärt att du kommer från branschen med erfarenhet av driftsättning och installation av trygghetslarm, där kunskaper inom Cobs produkter är meriterande. Alternativt att du är en svagströmselektriker med en gedigen erfarenhet från telefoni/telefonväxlar samt IP/nätverksteknik. Din inställning är viktig, där du är självgående och att ett gott, socialt bemötande känns naturligt och som en självklarhet för dig. B-körkort, obehindrad svenska i tal som skrift samt att du inte finns i något belastningsregister är ett krav.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Du kommer till ett företag som satsar mycket på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och som lägger ett stort fokus på att sina medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuds goda förmåner och utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar Telenta AB med rekryteringsföretaget Jobway/Scandidavian Internet Group AB. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anders Enström, 08-511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se. Urval sker löpande och tillsättning kan ske före utsatt datum.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert