Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Till vårt kontor i Solna söker vi nu en erfaren 

JavautvecklareSom Javautvecklare kommer du delta i design, utveckling och förvaltning av såväl klient/server- som webbaserade IT-system och bidrar med din spetskompetens och erfarenhet. Du arbetar i projekt och uppdrag i nära samarbete med kunden. Evry strävar alltid efter ett stort ansvar i leveransen mot kund varför du kan komma att få jobba både i team i våra egna lokaler och ibland i våra kunders lokaler. 

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av att programmera i Java, behärskar C#, Dito, Spring, Hibernate, EJB och JSF.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta agilt. Som person har du passion för teknik, kreativa lösningar med ett ansvarstagande och en professionell inställning. Du brinner för systemutveckling och vill ständigt utvecklas samt dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som strukturerad, kvalitetsmedveten, lagspelare samt social och kommunikativ.

Vi erbjuder dig möjligheter för vidareutbildning av det som intresserar just dig! Du kommer även kunna påverka vilken typ av uppdrag som du vill arbeta med.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer