Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Deras vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Arbetsfältet är hela Norden. Basen ligger i Upplands Väsby, Stockholm och lokalkontor finns placerat i Umeå, Malmö, Helsingfors samt Tallinn.

Kundfokus är lagt på medelstora samt stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda kunder absolut bästa service och support, har de valt att utforma deras produktsortiment baserat efter deras kunders behov.  Med ett antal olika partners, som alla är specialister och mycket kostnadseffektiva inom sitt område, har de byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment som innefattar fyra produktområden: Styrsystem, Givare, Industri-PC och Komponenter.   

SCN Group fortsätter att växa på den nordiska marknaden och behöver nu stärka upp sin säljavdelning med en teknisk säljare inom automation. 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Sensor Control kommer du att bearbeta befintliga och nya kunder inom industriautomation och maskinbyggnation i norra Sverige. En viktig del i tjänsten är att kunna identifiera och sälja in kompletta lösningar till kunden. För att klara detta är du analytisk, affärsmässig och inger ett stort förtroende. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift samt b-körkort är ett krav. Du har eget budgetansvar och rapporterar till FC på HK. Du kommer att utgå från kontor/kontorshotell i Umeå eller närområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att bygga upp och utveckla kundrelationer. Du har en gedigen industrikompetens och en förståelse för hur industrin och framförallt OEM (maskinbyggare) fungerar. Som säljare är du affärsmässig och inger ett stort förtroende. Vidare är det viktigt med en teknisk grundkunskap, att du har en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i engelska såväl i tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett fritt, spännande och utvecklande arbete på ett växande bolag med en hög flexibilitet och servicenivå. Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från att boka möten till avslut och har en kontinuerlig kontakt med dina kunder. Du kommer vidare att få vara med och forma segmentet i norra Sverige.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Anders Enström, tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer