Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

Init är det innovativa konsultbolaget som verkar inom infrastruktur och systemutveckling. Våra konsulter har både fokus och bredd.  Vi har dels konsulter som renodlar sitt specialistkunnande, och dels konsulter som med mångårig erfarenhet inom både infrastruktur och systemutveckling har en bredd som kommer till mycket stor nytta i våra uppdrag. DevOps är ett ledord på Init, vi tycker det är viktigt att man arbetar för kodens livscykel över tiden.

Erfarna konsulter inom Java- utveckling
Många av våra kunder väljer Java Platform Enterprise Edition (Java EE) som strategisk plattform för sina verksamhetskritiska applikationer. JBoss produktportfölj blir allt populärare som produktval för plattformen. Därför avser vi utöka vår leveransförmåga inom detta område samt utöka ett av våra partnerskap inom open source och etablera oss som ”Enterprise Middleware Solutions” partner med Red Hat.

Kvalifikationer och utvecklingsmöjligheter
Vi söker dig som är sugen på att utvecklas inom Java EE med fokus på applikationsutveckling med JBoss Middleware. Du kommer att få en omfattande utbildning inom JBoss Middleware med mål att bli certifierad som Red Hat Certified JBoss Developer(RHCJD).

Du är idag Java-utvecklare med flerårig erfarenhet. Erfarenheter inom Java EE och applikationsservrar som t.ex. Tomcat, Web Logic, GlassFish och förstås JBoss är meriterande. Du har troligen en civilingenjörsutbildning eller motsvarande i botten. Vidare förutsätter vi att du är nyfiken och har ambitionen att utveckla dina kunskaper samt att dela med dig av dem, såväl inom ramen för konsultuppdrag som internt.

Init har utbildning i det vi utövar hos våra kunder, så det finns möjlighet att vara lärare i vår kursverksamhet.

På Init värdesätter vi kompetens, ödmjukhet och affärsmannaskap. För att vara en bra konsult anser vi även att du bör vara social, resultatinriktad och ivrig att uppfylla kundens behov. Du har troligen en civilingenjörsutbildning eller motsvarande i botten och flera års erfarenhet som utvecklare och/eller konsult inom Java-området.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss blir du en del av ett innovativt och välmående företag. Du kommer att arbeta i ett team med motiverade och högkompetenta kollegor samt med spännande och varierande kunder.

Vi har skapat nytta hos våra kunder sedan 1994 och är stolta över att hög kompetens kännetecknar en konsult från Init. Vi har haft bra tillväxt sedan starten och idag har vi ca 35 medarbetare och en omsättning på ca 73 miljoner kronor.

Intresserad av att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Init AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert