Byggnads/-maskiningenjör

Logotyp

Byggnads/-maskiningenjör

Vårt kontor finns i Länna, och nu expanderar vi och söker efter en

Byggnads/MaskiningenjörArbetsbeskrivning För att utvecklas i rollen och lära känna arbetsuppgiften kommer du ingå i ett team som ansvarar för planering och arbetsledning mm. Du blir involverad i kundkontakter vid planering och utförande av tornkranmontage. Samtidigt kommer du att bli allt mer engagerad i kranberäkningar, ritningsarbete och i möten med våra kunders konstruktörer.

KvalifikationerFör att lyckas i rollen är du en byggnads- eller maskiningenjör med kunskaperna i färskt minne och någon som vill arbeta och utvecklas inom BinSell. Du har minst tre års erfarenhet av arbete som arbetsledare eller liknande. B körkort och god datorvana är ett krav. Då arbetet innebär en tät kundkontakt förutsätter det att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Därtill är du stresstålig, har en god social förmåga och är kvick i tanken samt öppen för snabba förändringar. Det är meriterande om du behärskar tyska samt spanska, har C körkort och vana av att arbeta som transportledare.

Vi erbjuder en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och snabba beslutsvägar. Du kommer ha goda möjligheter att utvecklas och skräddarsy en egen roll här hos oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer