Specialistläkare

Logotyp

Specialistläkare

På Vidarkliniken har vi ambitionen att ge vård i världsklass. Som en utvidgning av skolmedicin erbjuder vi integrativ medicin och omvårdnad som ett komplement. Vi ser patienten ur ett helhetsperspektiv med en tydlig tro på människans egen påverkan i läkningsprocessen. Vi har de senaste åren rankats högt i patientenkäter som rör vårdkvalité och omsorg. Vi är även stolta över vår låga personalomsättning och den höga kompetens som vår personal besitter.

Nu har vi fått utökat förtroende från Stockholms och Jönköpings län och kommer från årsskiftet att vara ett alternativ inom vårdval cancer. Utöver denna verksamhet kommer vi att fortsätta med vår framgångsrika vård inom cancerrehabilitering, smärta, utmattning och komplexa internmedicinska sjukdomar. För att ge våra patienter den vård som de förtjänar vill vi fylla på med fler engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi söker nu en

Specialistläkare

Vi söker en specialistläkare, främst inom onkologi, smärta, psykiatri, invärtesmedicin och/eller rehabilitering. Vi arbetar i team med kollegor med bred kompetens och erfarenhet inom skolmedicin och antroposofisk medicin. Vid din sida har du medarbetare såsom dietist, psykolog, fysioterapeut och flertalet terapeuter.

Hos oss finns stora möjligheter att själv vara med och forma arbetets innehåll och upplägg. Vill du driva en egen avdelning? Hos oss finns den möjligheten. Vill du arbeta heltid eller deltid? Vi tror att vi tillsammans kan hitta ett upplägg som passar såväl verksamheten som dig.

Vildarkliniken ligger i Järna cirka 40 minuters bilfärd från såväl Stockholm som Nyköping. Verksamheten bedrivs som stiftelse utan vinstsyfte och är medlem i Famna – Riksorganisationen för idéburen vård och social omsorg. Vidarkliniken har kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen – Bransch Vård och Omsorg.

Vi erbjuder dig en naturskön miljö att arbeta i med en unik inriktning. Vi erbjuder även mentorskap och vidareutbildning i din fortsatta utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mathilda Törnlöf, tel 08 510 60 389. Skicka din ansökan till mathilda.tornlof@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert