Rekrytering inom sociala tjänster

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering inom sociala tjänster

Rekrytering inom sociala tjänster är en viktig och tidskrävande process som kräver en noggrann planering och genomförande. Det handlar om att hitta och anställa kvalificerade individer som har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra arbetsuppgifterna på ett professionellt och effektivt sätt.

Genom search och headhunting finner och attraherar Jobway kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund. Jobway fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen medan du som kund behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Vi rekryterar psykologer och socionomer till behandlingsassistenter och undersköterskor. Hos oss finns en stor erfarenhet och kompetens inom rekrytering, något som skapar trygghet hos våra kunder. Jobways rekryteringskonsulter har sedan starten 2007 byggt upp ett stort nätverk av kvalitativa kandidater, ett nätverk som fylls på vid varje nystartat uppdrag, allt för att hitta rätt person till rätt plats.

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom vårdsektorn som löser rekryteringsuppdrag till små och stora arbetsgivare över hela landet.

Vill du veta vilka arbetsgivare vi hjälpt att rekrytera inom sociala tjänster? Klicka här!

Behov av rekrytering inom sociala tjänster?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi!


  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert