Rekrytering VVS

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering VVS

Genom nätverk, search och headhunting hittar Jobway kompetenta kandidater inom VVS över hela Sverige. Oavsett om det är till er service- och/eller entreprenadavdelning har vi erfarenheten och nätverket för att presentera behöriga montörer med god arbetslivserfarenhet. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med snickaren medans Jobway fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen och presenterar rätt kandidater för er enligt kravprofil.

Söker ni efter en VVS-montör med yrkesbevis? Ska personen ha flera års erfarenhet eller kunna arbeta som ledande? Letar ni efter en projektledare med gedigen erfarenhet av branschen? Ni skapar kravprofilen och vi presenterar kandidater. Då vi bland annat tillsatt nedanstående tjänster har vi ett upparbetat nätverk av:

 • VVS-montör
 • Rörläggare
 • Rörmontör
 • Spoltekniker
 • Rörsvetsare
 • Ledande montör
 • Arbetsledare
 • Projektledare
 • VVS-konstruktör
 • VVS-projektör

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom VVS som löpande löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera inom VVS? Klicka här!

Behov av rekrytering inom VVS?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vanliga frågor om oss som rekryteringsföretag inom VVS

  Vi hjälper er med rekrytering VVS

  Inom VVS kan det vara tidsmässigt problematiskt att attrahera och finna och högkvalificerade talanger. Tack vare vår erfarenhet inom VVS förstår vi de unika utmaningarna och möjligheterna som branschen erbjuder. Vi är dedikerade till att hjälpa dig bygga ett framgångsrikt team av både specialister och tekniska genier.

  Varför anlita proffs vid rekrytering VVS?

  För att lyckas krävs erfarenhet & djupgående kunskap om branschens specifika behov och krav. Under våra verksamhetsårs har vi byggt upp just den erfarenheten och förstår vikten av att ha högpresterande och pålitliga kandidater. Allt för att säkerställa att våra kunder kan fortsätta driva verksamheten framåt i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad. Vårt dedikerade rekryteringsteam inom VVS har specialiserat sig på att identifiera och locka till sig VVS-kandidater och genomfört en rad olika tillsättningar inom branschen.

  Ytterligare en fördel varför man ska anlita proffs vid rekrytering VVS är att självgående och erfarna kandidater söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, kolla VVS behörighet, stämma av tidigare erfarenheter , personlighet m.m. Oberoende om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering inom VVS?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering VVS. Genom vår goda & djupa kännedom inom branschen kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster inom VVS. Vårt mål är att underlätta hela processen för dig, från att definiera dina behov till att slutligen välkomna den perfekta kandidater till ert VVS-team. Så om du letar efter pålitliga och skickliga montörer eller kreativa ingenjör för att stärka din verksamhet kan vi på Jobway hjälpa er.

  När hör rekryterare av sig under processen?

  ”När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en lyckad process. Tidsramen av en rekrytering inom VVS varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

  Hur ofta genomför Jobway rekrytering VVS?

  Rekrytering sker löpande av självgående och erfarna kandidater inom VVS – vilket har givit det breda nätverken och från tidigare uppdrag.  Varje uppdrag är unikt där vi anpassar modellen för att möta våra kunders önskemål och behov, utan att tumma på kvalitén.

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat?

  Rekrytering VVS kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande dyker upp från annat håll kan dock många kandidiater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort för att sticka ut mot era konkurrenter.

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens vid rekrytering VVS. Samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten.

  Vad har ni några bra tips inför intervju?

  Intervjuer kommer att ske löpande under er rekrytering VVS, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar Jobway. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

  • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
  • Lägg fokus på kandidaten
  • Våga sälja in företaget
  • Undvik ja/nej frågor
  • Berätta verkligheten

  Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

  Vad har ni för goda tips när man ska påbörja en rekrytering fastighet?

  Hur rekryterar man personal egentligen? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste, men absolut möjligt. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering tror vi att du som beslutsfattare ska tänka på att:

  • Vara förberedd
  • Anpassningsbar
  • Förstå vikten av att avsätta tid
  • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

  Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse inom VVS gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert