Rekrytera Projektledare

Slutförda rekryteringar:

Rekrytera Projektledare

Att anlita ett erfaret rekryteringsföretag som specialiserat sig på att rekrytera projektledare kan göra en stor skillnad när det kommer till att attrahera rätt kompetens. För att framtida och kommande projekt ska bli lyckosamma är det avgörande att man rekryterar rätt projektledare på rätt tillvägagångssätt.

Genom omfattande nätverk av projektledare inom olika branscher kan vi på Jobway hjälpa dig med search, kartläggning och gallring för att säkerställa att du hittar de bästa talangerna och kompetenserna för dina framtida behov och rekrytering av projektledare.

Jobway ser till att kvalitetssäkra kandidater till den kravprofil som ni söker efter. Detta ställer krav på oss att uppdatera oss med djupgående kunskap om de tekniska färdigheter och kompetenser som krävs för att lyckas som projektledare inom de olika branscherna som vi rekryterar inom. Självklart behåller du som företagare kontrollen i form av intervjuer, beslutsfattande och avtalsskrivning med kandidaten för att rekryteringen skall bli komplett.

Oavsett vilken typ av projektledare ni letar efter är Jobway redo att hjälpa er att hitta er nya kollega. Våra kunder rekryterar löpande projektledare, vilket i sin tur gör att vårt nätverk av kandidater och kontakter ute i branschen ökar för varje månad. Därför finns det en god potential till en effektiv och lyckosam rekrytering tillsammans med oss på Jobway.

Då vi bland annat genomfört rekrytering av projektledare i nedanstående branscher har vi ett upparbetat och kvalitativt nätverk som sträcker sig över hela landet.

 • Bygg
 • Anläggning
 • Teknik
 • Industri
 • El
 • VVS
 • Kyla
 • Ventilation
 • IT
 • Marknad
 • Kommunikation

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera projektledare? Klicka här!

Vi hjälper er med rekrytering av projektledare

Vi hjälper er med Rekrytering Projektledare

Behöver ert företag rekrytera nya projektledare? Vi på Jobway har mångårig erfarenhet av att matcha utbildade och erfarna projektledare över hela landet. Våra rekryteringskonsulter är utbildade med branschspecifik kompetens oavsett vilket segment ni söker till. På så vis hjälper vi till att rekrytera projektledare som matchar just er kravprofil. Oavsett om ni behöver projektledare inom bygg annan teknisk bransch är vi rätt rekryteringsföretag för uppdraget.

Varför välja Jobway vid rekrytering projektledare?

Genom att lämna över uppdraget i våra händer sparar ni in dyrbara resurser, som istället kan läggas på er kärnverksamhet, att förädla och utveckla. Ni slipper hålla kostsam kompetens inom rekrytering in-house och får samtidigt hjälp av rekryteringskonsulter som kan branschen ut i fingerspetsarna. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen, från annonsering, headhunting och search till referenstagning och bakgrundskontroll.

Våra rekryteringskonsulter är specialister på den inledande delen vid rekrytering av projektledare. Det är ett omfattande arbete, som med fördel lämnas över till ett externt rekryteringsföretag för projektledare med goda referenser. Vår rekryteringsstrategi skräddarsys efter varje enskild kund, för att ringa in så många kvalificerade kandidater som möjligt. Ni slipper gallra bland all kompetens, till förmån för andra delar av er verksamhet. Tack vare vårt breda kontaktnät söker sig utbildade projektledare aktivt till oss. Det gör att vi kan ha projektledare redo att ta sig an nya uppdrag – oavsett om det handlar om fasta anställningar eller enskilda projekt här och nu.

Hur går det till att rekrytera projektledare?

När vi rekryterar projektledare genomför vi noggrann headhunting, research och annonsering. Det enda ni behöver göra är att stå för de slutgiltiga intervjuerna, så att ni kan ta rätt beslut inför kommande rekrytering. Vi håller högsta möjliga standard vid varje rekrytering, oavsett storlek på uppdrag och anställningsform.

Vår process av rekrytering projektledare anpassas alltid efter vilken typ av tjänst det gäller. Vi förser företag över hela landet med projektledare inom branscher såsom bygg, industri, el, teknik, VVS, IT, marknad, kommunikation med mera. Det gäller även chefsbefattningar som juniora talanger. Allt beroende på er specifika kravprofil, där vi tillgodoser ert behov av att rekrytera projektledare på både kort och lång sikt.

Vad är viktigt att tänka på vid rekrytering projektledare?

Rekryteringsprocessen för projektledare är vanligtvis mycket tidskrävande och utmanande. Det råder kompetensbrist i landet och många erfarna projektledare sitter redan på höga poster med bra anställningsvillkor. Headhunting blir särskilt viktigt inom denna yrkeskår. Eftersom det i många fall går att locka över kandidater genom att erbjuda högre löner eller befattningar med större inflytande över verksamheten. Headhuntingen hjälper er att diskutera med rätt kandidat från start.

Med vår långa erfarenhet vet vi hur vi ska väcka intresse för just ert erbjudande hos rätt projektledare. Det handlar om effektiv annonsering och professionell outreach, där vi lyfter fram ert företags alla uppsidor.

När hör rekryterare av sig under processen?

”När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en rekryteringsprocess. Tidsramen av en rekrytering projektledare varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

Vad har ni för tips inför intervju?

Med all sannolikhet kommer intervjuer ske löpande under er process, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar Jobway för rekrytering projektledare. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

 • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
 • Lägg fokus på kandidaten
 • Våga sälja in företaget
 • Undvik ja/nej frågor
 • Berätta verkligheten

Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

Vad har ni för tips när man ska påbörja en rekrytering projektledare?

Hur rekryterar man personal egentligen? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering projektledare krävs det att du som beslutsfattare är:

 • Förberedd
 • Anpassningsbar
 • Förstår vikten av att avsätta tid.
 • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

Behov av rekrytering av Projektledare?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse av Projektledare gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert