Rekrytering Mekaniker

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Mekaniker

Genom nätverk, search och headhunting hittar Jobway kompetenta mekaniker över hela Sverige oavsett vart ni är stationerade. Oavsett om ni söker mekaniker till er fordonsverksamhet eller till större arbetsmaskiner har Jobway erfarenheten och nätverket för att presentera erfarna och självgående mekaniker till er. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med mekanikern.

Söker ni en mekaniker med erfarenhet och kompetens inom bilbranschen? Eller är ni på jakt efter en mekaniker som är expert på truckar och entreprenadmaskiner?  Är ni på jakt efter en kandidat med gedigen erfarenhet av el, mekanik och hydraulik?  Ni skapar kravprofilen och vi presenterar kandidater.

Då vi bland annat tillsatt nedanstående tjänster har vi ett upparbetat nätverk av mekaniker.

 • Servicemekaniker
 • Fordonsmekaniker
 • Bilmekaniker
 • Fältservicemekaniker
 • Verkstadsmekaniker
 • Rulltrappsmekaniker

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera mekaniker? Klicka här!

Behov att rekrytera mekaniker?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vanliga frågor till oss om rekrytering mekaniker

  Vi hjälper er med rekrytering Mekaniker

  Behöver ni rekrytera mekaniker till ert team? Söker du nya effektiva rekryteringssätt som fungerar? Då har du kommit rätt!  Jobway är ett rekryteringsföretag för rekrytering Mekaniker i alla lägen. Våra rekryteringskonsulter är experter på rekrytering av mekaniker med över 15 års erfarenhet i branschen. Vi förstår vikten av att snabbt och smidigt hitta kvalificerade medarbetare som kan bidra till långsiktighet. Genom att använda avancerade rekryteringsmetoder och ett omfattande nätverk av branschexperter identifierar vi de mest lämpade kandidaterna för just dina behov.

  Varför anlita proffs vid rekrytering Mekaniker?

  För att lyckas med rekrytering krävs erfarenhet & djupgående kunskap om branschens specifika behov och krav. Jobway som är specialiserade på rekrytering inom teknik har förståelsen om vilka kompetenser och egenskaper som är viktiga för relaterade positioner och vad de vanligaste kraven är. Med ett gediget och omfattande nätverk av kandidater kan Jobway hjälpa er att hitta kvalificerade personer som kanske inte aktivt söker jobb men som är öppna för nya möjligheter.

  Ytterligare en fördel varför man ska anlita proffs vid rekrytering av mekaniker är att självgående och erfarna mekaniker söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärsutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, oberoende av om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering mekaniker?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering Mekaniker? Genom vår goda & djupa kännedom inom branschen kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster av mekaniker. Vi förstår den dynamiska arbetsmarknad och har ett brett nätverk av kvalificerade kandidater vilket ökar chansen till att rekryteringen till lyckosam.

  När hör rekryterare av sig under processen?

  “När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en rekryteringsprocess. Tidsramen av en rekrytering Mekaniker varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

  Inom vilka segment rekryterar Jobway mekaniker?

  Rekrytering av mekaniker sker löpande, såsom fordons-, fältservice-, rulltrapps- och verkstadsmekaniker för att nämnda några exempel. Vilket har givit det breda nätverken och kontakten av kandidater från tidigare rekrytering inom diverse branscher. Varje uppdrag är unikt där vi anpassar modellen för att möta våra kunders önskemål och behov, utan att tumma på kvalitén.

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat?

  Rekrytering av mekaniker kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande dyker upp från annat håll kan dock många kandidater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort för att sticka ut vid rekrytering Mekaniker.

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens vid rekrytering av mekaniker. Samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten.

  Vad har ni för tips inför intervju?

  Intervjuer kommer att ske löpande under er process, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar ett rekryteringsföretag som Jobway för er rekrytering Mekaniker. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

  • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
  • Lägg fokus på kandidaten
  • Våga sälja in företaget
  • Undvik ja/nej frågor
  • Berätta verkligheten

  Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

  Vad har ni för tips när man ska påbörja en rekrytering Mekaniker?

  Hur rekryterar man personal egentligen? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett exempelvis ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering krävs det att du som beslutsfattare är:

  • Förberedd
  • Anpassningsbar
  • Förstår vikten av att avsätta tid.
  • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

  Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse inom fordon gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert