Rekrytering Kyla & Ventilation

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Kyla & Ventilation

Vill du träffa tre erfarna kandidater till er rekrytering av kyltekniker? Eller är ni på jakt efter spetskompetens inom ventilationsbranschen? Då har du kommit rätt!

Jobway genomför löpande rekryteringar inom segmentet. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt kontaktnät med kandidater som signalerat för oss att de är öppna för nya utmaningar. Med förutsättning att rätt möjlighet dyker upp. Nedan är ett utdrag av kandidater som finns i vårt nätverk. Utöver att vi levererar tekniker och ledande roller snabbt levererar vi också kandidater som blir långvariga medarbetare.

 • Installatörer
 • Kyltekniker
 • Värmepumpstekniker
 • Ventilationstekniker
 • Ventilationsmontör
 • Kylmontör
 • Styrmontör
 • Projektledare

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom kyla & ventilation som löpande löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera inom kyla och ventilation? Klicka här!

Behov av rekrytering inom kyla/ventilation?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vanliga frågor till oss om rekrytering inom Kyla / Ventilation

  Vi hjälper er med rekrytering inom kyla / ventilation

  Rekrytering inom kyla och ventilation kräver noggrannhet och expertis för att säkerställa att rätt kompetens matchas med branschens krav. Den ständigt växande efterfrågan på effektiva och energieffektiva kyl- och ventilationssystem skapar en ökad behov av kvalificerade yrkespersoner inom området. Jobway förstår marknadsläget och de unika utmaningarna, som tex att det saknas väldigt många tekniker ute på fält. Vi står till förfogande och hjälpa er hitta er nästa stjärna till teamet.

  Varför anlita proffs vid rekrytering inom kyla / ventilation?

  För att framgångsrikt lyckas med rekrytering inom kyla / ventilation är det viktigt att förstå de specifika färdigheter och kunskaper som krävs för att hantera avancerad teknik och de senaste innovationerna inom branscherna. En framstående kandidat behöver inte bara ha teknisk kompetens utan även förmågan att hålla sig uppdaterad om branschtrender och regelverk.

  Ytterligare en fördel varför man ska anlita proffs vid rekrytering inom kyla / ventilation är att självgående och erfarna kandidater söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, oberoende om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering inom kyla / ventilation. Genom vår goda & djupa kännedom inom branschen kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster. Vårt mål är att underlätta hela processen för dig, från att definiera dina behov till att slutligen välkomna den perfekta kandidater till ert team. Så om du letar efter pålitliga och skickliga tekniker, installatörer, montörer eller kreativa ingenjör kan vi på Jobway hjälpa er.

  När hör rekryterare av sig under processen?

  ”När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en lyckad process. Tidsramen av en rekrytering inom kyla / ventilation varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

  Hur ofta genomför Jobway rekrytering inom kyla / ventilation?

  Rekrytering sker löpande av självgående och erfarna kandidater inom kyla & ventilation – vilket har givit det breda nätverken från tidigare uppdrag. Varje uppdrag är unikt där vi anpassar modellen för att möta våra kunders önskemål och behov, utan att tumma på kvalitén.

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat?

  Rekrytering inom kyla / ventilation kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande dyker upp från annat håll kan dock många kandidater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort för att sticka ut mot era konkurrenter.

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens vid rekrytering inom kyla / ventilation. Samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten.

  Vad har ni några bra tips inför intervju?

  Intervjuer kommer att ske löpande under er rekrytering inom kyla / ventilation, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar Jobway. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

  • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
  • Lägg fokus på kandidaten
  • Våga sälja in företaget
  • Undvik ja/nej frågor
  • Berätta verkligheten

  Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

  Vad har ni för goda tips när man ska påbörja en rekrytering inom kyla / ventilation?

  Hur rekryterar man personal egentligen? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste, men absolut möjligt. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering tror vi att du som beslutsfattare ska tänka på att:

  • Vara förberedd
  • Anpassningsbar
  • Förstå vikten av att avsätta tid
  • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

  Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse inom kyla & ventilation gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert