Rekrytering Kyla & Ventilation

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Kyla & Ventilation

Vill du träffa tre erfarna kandidater med spetskompetens inom kyla- och/eller ventilationsbranschen som dessutom är öppna för nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Nedan är ett utdrag av kandidater som finns i vårt nätverk. Utöver att vi levererar tekniker och ledande roller snabbt levererar vi också kandidater som blir långvariga medarbetare.

 • Installatörer
 • Kyltekniker
 • Värmepumpstekniker
 • Ventilationstekniker
 • Ventilationsmontör
 • Kylmontör
 • Styrmontör
 • Projektledare

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom kyla & ventilation som löpande löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera inom kyla och ventilation? Klicka här!

Behov av rekrytering inom kyla/ventilation?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vanliga frågor om oss som rekryteringsföretag inom Kyla/Ventilation

  Vi hjälper er med rekrytering inom Kyla/Ventilation

  Behöver ert företag rekrytera nya tekniker inom kyla eller ventilation? Vi på Jobway är ett rekryteringsföretag för kyl- & ventilationsbranschen i alla lägen, oavsett om ni söker kyltekniker, värmepumpstekniker eller montörer och installatörer. Våra rekryteringskonsulter är experter på rekrytering inom kyla och ventilation, med över 15 års erfarenhet i branschen. Oavsett om ni ska rekrytera för fast anställning eller kortare uppdrag, är vi rätt rekryteringspartner för uppdraget. Alltid med branschspecifik kompetens, för att hitta de bästa kandidaterna på marknaden framför era konkurrenter.

  Varför anlita proffs på rekrytering inom Kyla/Ventilation?

  För att lyckas med rekrytering krävs erfarenhet & djupgående kunskap om branschens specifika behov och krav. Jobway som är specialiserade på kyl- & ventilationsbranschen har förståelsen om vilka kompetenser och egenskaper som är viktiga för säkerhetsrelaterade positioner och vad de vanligaste kraven är.

  Med ett gediget och omfattande nätverk av potentiella kandidater inom kyl- och ventilationsbranschen kan Jobway hjälpa er att hitta kvalificerade personer som kanske inte aktivt söker jobb men som är öppna för nya möjligheter.

  En ytterligare fördel att anlita proffs på rekrytering inom kyla och ventilation är att självgående och erfarna kandidater inom branschen söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, oberoende av om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering. 

  Hur snabbt kan Jobway presentera kandidater inom Kyla/Ventilation?

  Tidsramen varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik, men vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering inom Kyla/Ventilation?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering inom Kyla/Ventilation genom vår djupa kännedom inom branschen kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster inom kyla/ventilation. Vi förstår den dynamiska arbetsmarknad och har ett brett nätverk av kvalificerade kandidater

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat inom Kyla/Ventilation?

  Rekrytering inom kyla och ventilation kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande ges från annat håll kan dock många kandidiater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort. 

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens inom kyla och ventilation behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens för att rekrytera inom kyla och ventilation, samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten. 

  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse inom kyla & ventilation gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert