Rekrytering av ingenjör

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering av ingenjör

Som utbildad ingenjörer bär man ett stort ansvar på arbetsplatsen. Därför ser Jobway till att kvalitetssäkra kandidater till den kravprofil som våra partners söker. Självklart behåller du som företagare kontrollen i form av intervjuer och beslutsfattande för att rekryteringen skall bli komplett.

Har ni behov av en ingenjör med minst 5 års erfarenhet som ska kunna arbeta som projektledare? Oavsett vilken typ av ingenjör ni letar efter är Jobway redo att hjälpa er att hitta er nya kollega. Då vi bland annat tillsatt nedanstående tjänster har vi ett upparbetat nätverk av ingenjörer.

 • Byggnadsingenjör
 • Entreprenadingenjör
 • VVS-ingenjör
 • VA-ingenjör
 • Elkraftsingenjör
 • Behörig ingenjör
 • Mätingenjör
 • CAD-ingenjör
 • Anbudsingenjör
 • Konstruktör
 • Projektör
 • Strateg
 • Arkitekt

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera ingenjörer? Klicka här!

Vi hjälper er med rekrytering av ingenjörer

Vi hjälper er med rekrytering av ingenjörer

Behöver ert företag rekrytera nya ingenjörer? Vi på Jobway har mångårig erfarenhet av att matcha utbildade ingenjörer med företag över hela landet. Våra rekryteringskonsulter är utbildade med branschspecifik kompetens inom teknik. På så vis hjälper vi till att rekrytera ingenjörer som matchar just er kravprofil. Oavsett om ni behöver chefer med ingenjörsutbildning eller annan personal med teknisk kompetens, är vi rätt rekryteringsföretag för uppdraget.

Varför välja Jobway vid rekrytering av ingenjörer?

Genom att lämna över uppdraget i våra händer sparar ni in dyrbara resurser, som istället kan läggas på er kärnverksamhet. Ni slipper hålla kostsam kompetens inom rekrytering in-house och får samtidigt hjälp av rekryteringskonsulter som kan branschen ut i fingerspetsarna. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen, från annonsering, headhunting och search till referenstagning och bakgrundskontroll. 

Våra rekryteringskonsulter är specialister på den inledande delen vid rekrytering av ingenjörer. Det är ett omfattande arbete, som med fördel lämnas över till ett externt rekryteringsföretag för ingenjörer. Vår rekryteringsstrategi skräddarsys efter varje enskild kund, för att ringa in så många kvalificerade kandidater som möjligt. Ni slipper sovra bland all kompetens, till förmån för andra delar av er verksamhet. Tack vare vårt breda kontaktnät söker sig utbildade ingenjörer aktivt till oss. Det gör att vi kan ha ingenjörer redo att ta sig an nya uppdrag – oavsett om det handlar om fasta anställningar eller enskilda projekt här och nu. 

Hur går det till att rekrytera ingenjörer? 

När vi rekryterar ingenjörer genomför vi noggrann headhunting, research och annonsering. Det enda ni behöver göra är att stå för de slutgiltiga intervjuerna, så att ni kan ta rätt beslut inför kommande rekrytering. Vi håller högsta möjliga standard vid varje rekrytering, oavsett storlek på uppdrag och anställningsform. 

Vår rekrytering av ingenjörer anpassas alltid efter vilken typ av tjänst det gäller. Vi förser företag över hela landet med exempelvis byggnadsingenjörer, civilingenjörer, automationsingenjörer, fastighetsingenjörer, med mera. Det gäller chefsbefattningar såväl som nya talanger, såsom högskoleingenjörer. Allt beroende på er specifika kravprofil, där vi tillgodoser ert behov av att rekrytera ingenjörer på både kort och lång sikt.

Vad är viktigt att tänka på vid rekrytering av ingenjör? 

Rekryteringsprocessen för ingenjörer är vanligtvis mycket tidskrävande och utmanande. Det råder kompetensbrist i landet och många erfarna ingenjörer sitter redan på höga poster med bra anställningsvillkor. Därför är headhunting särskilt viktigt inom denna yrkeskår, eftersom det i många fall går att locka över kandidater genom att erbjuda högre löner eller befattningar med större inflytande över verksamheten. 

Med vår långa erfarenhet vet vi hur vi ska väcka intresse för just ert erbjudande hos rätt ingenjörer. Det handlar om effektiv annonsering och professionell outreach, där vi lyfter fram ert företags alla uppsidor.

Behov av rekrytering?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra kunder säger:

  Är ni i behov av att rekrytera?

  Kontakta oss redan idag så hjälper vi er med era rekryteringsbehov!

  Jobway i siffor

  Året då Jobway grundades i Stockholm
  Personer som vi hjälpt hitta sin nya tjänst
  Nöjda kunder vi hjälpt med rekrytering

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Läs mer