Rekrytering i Stockholm

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering i Stockholm

Jobway är det renodlade rekryteringsföretaget som fokuserar på den inledande delen av rekryteringen i Stockholm. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem vidare till kund. Som kund behåller man hela tiden kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande och avtalsskrivning.

Sedan starten 2007 har vi hjälpt företag och organisation med rekrytering i Stockholm med omnejd. Tack vare vår branscherfarenhet förstår vi hur rekrytering i Stockholm fungerar och kan på så sätt applicera strategiska och värdefulla insikter för att nå den bästa kandidaten till ert företag. Vårt mål alltid varit detsamma, att skapa personliga och långsiktiga relationer. Vi vill bli det självklara valet när det kommer till rekrytering och vi hoppas att vi får möjligheten att hjälpa er.

Inom vilket segment ska ni rekrytera? Klicka på önskat område för att veta mer:

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör som löpande löser rekryteringsuppdrag till små som stora företag över hela landet.

Vi hjälper er med rekrytering i Stockholm

Vi hjälper er med rekrytering i Stockholm

Ska ni påbörja en rekrytering i Stockholm? Kommer ni söka efter kandidater baserad på kompetens och erfarenhet? Vi på Jobway är specialister när det kommer till kvalitetssäkring och kandidatkvalité.

Vi har sedan starten 2007 hjälpt företag med rekrytering över hela Sverige och framförallt i Stockholm där vi har vi utgångspunkt. Oavsett vilken roll ni ska rekrytera har vi som vision att alltid leverera samma höga standard.

Hur lyckas man med sin rekrytering? 

Att rekrytera rätt person på rätt plats är svårt. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många och tyvärr blir inte alltid fallet så. För att lyckas med er rekrytering i Stockholm krävs det att du som beslutsfattare är förberedd, anpassningsbar och förstår vikten av att avsätta tid. Ha ett gott tålamod under hela processen, annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen.

Nedanstående punkter bör du reflektera över för att lyckas med er rekrytering:

Förbered en tydlig och genomtänkt kravprofil

Utse en ansvarig

Värna om kandidaterna

Avsätt tid

Förbered introduktionen

Hur arbetar ett rekryteringsföretag?

Ett rekryteringsföretag hjälper företag och organisationer med alla praktiska och strategiska delar som krävs i en rekrytering – som i sin tur ska leda till att du som kund sparar både tid och resurser. Rekryteringsföretaget kan också erbjuda med sin expertis i rådgivning och erfarenhetsbyte av rekryteringsstrategier och branschtrender.

Jobway är ett av Sveriges största tillväxtbolag inom rekrytering och vi vet vad som krävs för att hitta den bäst lämpade kandidaten. Vårt nätverk av kandidater växer för varje dag och vi kan på förhand få information om vilka kandidater som går i tankarna på att byta arbete. I kombination med aktiv kartläggning förmedlar även kandidater till oss vad de ser som sitt nästa steg.

Genom att ta hjälp av Jobway sparar du värdefull tid som kan användas i er primära verksamheten istället – att driva och utveckla er dagliga verksamheten inom företaget. I rådande tider blir det extra viktigt att analysera vart man spenderar sin tid för att ha möjligheten att hänga med i branschens utveckling. Med Jobways nätverk och proaktiva kartläggning kommer du dessutom få ett större urval av kandidater till er rekrytering i Stockholm.

Jobway kan hjälpa er med rekrytering i Stockholm

Rekrytering i Stockholm kräver engagemang. Vi på Jobway har genomfört rekryteringsarbete sedan 2007 och vi förstår på vilket sätt man lyckas med sin rekrytering i Stockholm.

Behöver du ha hjälp att hitta en tjänsteman inom bygg? Eller en erfaren ingenjör inom industri? Vi är rätt rekryteringsföretag för er. Oavsett bransch och nisch är dagens företag i stort behov av kompetensbaserad personal, vilket gör att många företag eftersöker liknande profiler. I Stockholm är konkurrensen hög vilket kräver ett unikt och framgångsrikt koncept för att lyckas – Jobway kan hjälpa er att lyckas med rekrytering i Stockholm.

Vill du höra mer om hur vi arbetar, se vår rekryteringsprocess.

Behov av rekrytering?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Vad våra kunder säger:

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Läs mer