Rekrytering till Sparc

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering till Sparc

Jobway har vid ett flertalet tillfällen stöttat bolag inom Sparc Group med kompetensbaserad rekrytering inom områdena el, nät och VVS. Tack vare Jobways nisch inom teknikrekrytering har kandidater snabbt identifierats och presenterats för varje specifik behov.

Genom nätverk, search och headhunting rekryterar Jobway lämpliga kandidater till er arbetsplats. Oavsett om ni söker elektriker/tekniker eller ledare/chef har Jobway erfarenheten och nätverket för att presentera erfarna kandidater med god portfolio till er rekrytering. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med kandidaten

Söker ni en elektriker som har gedigen erfarenhet av service- och installationsarbeten? Eller ska ni rekrytera inom säkerhet? Ni skapar kravprofilen och vi presenterar kandidater.

 

Behov av rekrytering?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra Sparckunder säger:

  Om Sparc Group

  Sparc Group är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Tillväxten sker utifrån en gemensam drivkraft av ständig framåtrörelse där människans välmående och utveckling sätts i fokus. Visionen är att med stort hjärta skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats i installationsbranschen.

  Vår goda branschförståelse inom teknik gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert