Rekrytering av chefer & ledare inom skola

Rekrytering av chefer & ledare inom skola

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom pedagogik som löpande identifiera och attrahera högkvalificerade skolledare, rektorer och chefer med pedagogisk bakgrund till rätt arbetsgivare inom utbildningssektorn. Med vår omfattande erfarenhet och expertis strävar vi alltid efter att hitta de bästa pedagogerna för att möta våra kunders behov och för att stärka utbildningssystemet.

Genom search & headhunting tar Jobway hänsyn till de mjuka färdigheterna hos de pedagogiska kandidater, såsom kommunikationsförmåga, ledarskap och kreativitet. Vi förstår vikten av att ha engagerade och inspirerande pedagoger som kan skapa en positiv inlärningsmiljö för eleverna.

Vi på Jobway förstår vikten av en noggrann och tidseffektiv rekryteringsprocess, allt för att säkerställa att ni lyckas med er rekrytering av pedagoger. Du som arbetsgivare behåller fortfarande ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med kandidaten under tiden Jobway fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen till er.

Behöver ni rekrytera en ledande position? Ta kontakt med oss hjälper vi er att hitta en kandidat som kan bidra till er nästa framgång.

Behov att rekrytera chefer & ledare?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra kunder säger:

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert