Bygg & Teknik i Helsingborg

Slutförda rekryteringar i Helsingborg:

Rekrytering inom bygg & teknikbranschen i Helsingborg

Jobway Bygg & Teknik är en del av Jobway som genom search och headhunting finner och attraherar kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund. Vi fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen medan du som kund behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Vi rekryterare allt ifrån anläggare och elektriker till ingenjörer och projektledare. Hos oss finns en stor erfarenhet och kompentens inom den byggtekniska branschen i Helsingborg, något som skapar trygghet hos våra kunder. Jobways rekryteringskonsulter har sedan starten 2007 byggt upp ett stort nätverk av kvalitativa kandidater, ett nätverk som fylls på vid varje nystartat uppdrag, allt för att hitta rätt person till rätt plats.

Oavsett om ni ska rekrytera arbetsroller inom bygg eller teknik i Helsingborg har Jobway erfarenheten och kompetensen att tillgodose era behov. Se våra tillsatta tjänster i Helsingborg.

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom bygg- & teknikbranschen som löpande löser rekryteringsuppdrag till små som stora företag i Helsingborg.

Behov av rekrytering?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Vad våra kunder säger:

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert