Rekrytering inom Säkerhet

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Säkerhet i Göteborg

Genom nätverk, search och headhunting hittar Jobway kompetenta kandidater inom säkerhetsbranschen i Göteborg. Oavsett om det är till er service- eller installationsavdelning har Jobway erfarenheten och nätverket att presentera behöriga tekniker och ledande funktioner med arbetslivserfarenhet till er verksamhet i Göteborg. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med kandidaten.

En kompetent och självgående kandidat kan vara avgörande för att arbetet skall fungera smidigt och dessutom generera intäkter. Jobway hjälper varje vecka företag med den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom nätverk och headhunting presenterar vi kandidater som är intresserade av tjänsten hos er och som stämmer överens på tjänstebeskrivningen.

Då vi bland annat tillsatt nedanstående tjänster inom säkerhetsbranschen har vi ett upparbetat nätverk av exempelvis:

 • Säkerhetstekniker
 • Larmtekniker
 • Passertekniker
 • Brandlarmstekniker
 • Låstekniker
 • Låssmed
 • Projektledare
 • Projektörer
 • Behörig ingenjör
 • Säkerhetsspecialist

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera inom säkerhet? Klicka här!

Behov av rekrytering inom Säkerhet?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi!


  Vanliga frågor om rekrytering inom säkerhet

  Vi hjälper er med rekrytering inom säkerhet

  Rekrytering inom säkerhet kan vara tidskrävande. Behöver ert företag rekrytera nya tekniker inom säkerhet? Vi på Jobway är ett rekryteringsföretag för säkerhetsbranschen i alla lägen, oavsett om det gäller er larm- och/eller låsverksamhet. Våra rekryteringskonsulter är experter på rekrytering inom säkerhet, med över 15 års erfarenhet i branschen. Oavsett om ni ska rekrytera tekniker för fast anställning eller kortare uppdrag, är vi rätt rekryteringspartner för uppdraget. Alltid med branschspecifik kompetens, för att hitta de bästa kandidaterna på marknaden framför era konkurrenter.

  Varför anlita proffs på rekrytering inom säkerhet?

  För att lyckas med rekrytering krävs erfarenhet & djupgående kunskap om branschens specifika behov och krav. Jobway som är specialiserade på säkerhetsbranschen har förståelsen om vilka kompetenser och egenskaper som är viktiga för säkerhetsrelaterade positioner och vad de vanligaste kraven är. Med ett gediget och omfattande nätverk av kandidater kan Jobway hjälpa er att hitta kvalificerade personer som kanske inte aktivt söker jobb men som är öppna för nya möjligheter.

  Ytterligare en fördel varför man ska anlita proffs vid rekrytering inom säkerhet är att självgående och erfarna kandidater inom säkerhet söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, oberoende av om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering inom säkerhet?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering inom säkerhet. Genom vår goda & djupa kännedom inom branschen kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster inom säkerhet. Vi förstår den dynamiska arbetsmarknad och har ett brett nätverk av kvalificerade kandidater vilket ökar chansen till att rekryteringen till lyckosam.

  När hör rekryterare av sig under processen?

  “När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en rekryteringsprocess. Tidsramen av en rekrytering inom säkerhet varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

  Vilka yrken inom säkerhet rekryterar Jobway?

  Rekrytering sker löpande av självgående och erfarna tekniker, såsom säkerhets-, larm- & låstekniker – vilket har givit det breda nätverken och kontakten av kandidater från tidigare rekrytering inom säkerhet. Även roller såsom säkerhetsspecialister, projektörer, projektledare & installatörer har blivit lyckosamma rekryteringar till våra kunder. Varje uppdrag är unikt där vi anpassar modellen för att möta våra kunders önskemål och behov, utan att tumma på kvalitén.

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat?

  Rekrytering inom säkerhet kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande dyker upp från annat håll kan dock många kandidiater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort för att sticka ut vid rekrytering inom säkerhet.

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens inom säkerhet behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens vid rekrytering inom säkerhet. Samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten.

  Vad har ni för tips inför intervju?

  Intervjuer kommer att ske löpande under er process, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar ett rekryteringsföretag som Jobway för er rekrytering inom säkerhet. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

  • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
  • Lägg fokus på kandidaten
  • Våga sälja in företaget
  • Undvik ja/nej frågor
  • Berätta verkligheten

  Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

  Vad har ni för tips när man ska påbörja en rekrytering inom säkerhet?

  Hur rekryterar man personal egentligen? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering krävs det att du som beslutsfattare är:

  • Förberedd
  • Anpassningsbar
  • Förstår vikten av att avsätta tid.
  • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

  Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

  Inom vilka andra branscher rekryterar Jobway inom:

  Jobway genomför rekryteringar över de allra flesta branscherna och applicerar vårt arbetssätt efter våra kunders önskemål och behov. Vi får löpande in nya profiler och ställer oss positivt till att rekrytera inom nya branscher med vårt kartläggningsätt.

  • Rekrytering inom Bygg
  • Rekrytering inom Teknik
  • Rekrytering inom IT
  • Rekrytering inom Vård & Omsorg
  • Rekrytering inom Pedagogik
  • Rekrytering inom Ekonomi
  • Rekrytering inom Försäljning

  Vad våra kunder inom Säkerhet säger:

  Vår goda branschförståelse inom Säkerhet i Göteborg gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert