Injusteringstekniker

Injusteringstekniker

Stockholm

Har du erfarenhet av VVS-teknik eller injustering och är ute efter nya utmaningar? Har du kompetens inom mätning och injustering av vätskeburna system? Vill du arbeta på ett stabilt bolag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Som VVS-tekniker hos Energisparkonsult AB har du en roll på ett familjärt företag som värdesätter kompetensutveckling och frihet under ansvar!

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig? ansök här!

I rollen som VVS-tekniker hos Energisparkonsult AB arbetar du tillsammans med kompetenta kollegor med injustering av värme-, kyla- och tappvattensystem åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Du kommer att utföra kontroller, felsökning och åtgärder i vätskeburna system. Rollen innefattar även rådgivning av energibesparande åtgärder. Du utgår hemifrån i tjänstebil och arbetar i Storstockholm med omnejd. Rollen kan till viss mån anpassas efter din erfarenhet och ambition.  

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Kunskap inom mätning & injustering av vätskeburna system
  • Förståelse för värmesystem och har arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är duktig på att kommunicera med olika människor och förstår vikten av att ha en god dialog kring arbetet du skall utföra. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga.

Energisparkonsult AB erbjuder dig:

  • En stabil arbetsplats med konkurrenskraftiga förmåner
  • En familjär företagskultur där alla hjälper alla
  • Goda utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Energisparkonsult AB  

Energisparkonsult AB är ett välrenommerat familjeföretag i tredje generationen. Ända sedan starten 1979 har vi hjälpt bostadsrättföreningar och fastighetsbolag i Stockholm, Uppsala och Mälardalen att utföra energieffektiviserande åtgärder i sina fastigheter.

Energisparkonsult AB erbjuder flertalet tjänster inom energieffektivisering, installation, teknik, konsult, service och entreprenader och arbetar med alla typer av värmecentraler och värmesystem. Vi har den kunskap som krävs för att komma till rätta med era värmeproblem samt energieffektivisera er fastighet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert