Låstekniker

Låstekniker

Stockholm

 Är du en erfaren låstekniker som trivs med att ta eget ansvar? Vill du arbeta på ett familjärt företag som präglas av en omväxlande vardag? Har du ett genuint intresse för teknik och säkerhet? Då kan det vara dig vi söker!

Som låstekniker hos BMA Säkerhet har du en nyckelroll på ett stabilt företag under tillväxt!

I tjänsten som låstekniker hos BMA Säkerhet arbetar du i en självstyrande roll med frihet under ansvar. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter innefattande service, installation och nyproduktion. Rollen innefattar även möjligheten att själv hantera hela processen inom passersystem, dörrautomation och låsteknik. Du utgår hemifrån i en förmånsbil och jobbar i hela Storstockholm. Tjänsten kan till viss mån anpassas efter dina önskemål och ambitionsnivå!

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 5 års erfarenhet av lås och passersystem
  • Goda kunskaper i Aptus
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du innehar gesäll & mästarbrev.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är driven, ansvarstagande och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser även att du är kundfokuserad och serviceinriktad samt har en ambition av att utvecklas.

BMA-Säkerhet erbjuder dig:

  • Ett tryggt och ordningsamt bolag med konkurrenskraftiga förmåner
  • Familjär stämning
  • Frihet under ansvar
  • Stark tillväxt

I denna rekrytering samarbetar BMA-Säkerhet med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Vi på BMA Säkerhet hjälper dig till en tryggare och säkrare vardag. BMA erbjuder allt från till exempel en kostnadsfri säkerhetsgenomgång för dig som kanske är nyinflyttad till projektering och installation av säkerhetslösningar vid ett större byggprojekt. Vi hjälper också våra kunder att digitalisera hela sin lås- och säkerhetslösning på ett enkelt sätt. BMA Säkerhet är ett oberoende säkerhetsföretag och vi levererar säkerhetslösningar i hela Sverige med Stockholm som huvudort. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert