Ekonomiassistent/Administratör

Ekonomiassistent/Administratör

Stockholm

Ekonomiassistent

Ventilationsföretaget Metag grundades 1975 och drivs fortfarande med stort engagemang. Vi utvecklar kontinuerligt både verksamheten och produkterna. Vi vet att god service och hög kvalitet är våra viktigaste tillgångar. Några av våra kunder har varit kvar i mer än 30 år.

De flesta kunderna finns i Stockholm men vi åker ut på uppdrag i hela Sverige. Under årens lopp har vi dessutom haft ett flertal projekt i andra världsdelar, där kraven på ventilationsanläggningarna varit höga och lockat oss att utveckla nya lösningar. Vi vet bland mycket annat hur man värmer arktisk luft och kyler ökenluft på bästa sätt.

Vi söker nu efter en vikarierande strukturerad och hjälpsam ekonomiassistent/administratör med god organisationsförmåga.

Från kontoret i Tyresö kommer du som ekonomiassistent ha en variationsrik och administrativ roll. Du kommer arbeta med enklare ekonomifunktioner så som:

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Registrering av kunder
  • Reskontraarbete
  • Det förekommer även andra typer av administrativa uppgifter som t.ex. offerthantering, avlastning åt projektledare, svara i telefon och dokumenthantering.

För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad med ett gott ordningssinne. Gillar du att komma med egna, kreativa förbättringsförslag hur processer och rutiner kan effektiveras är det ett stort plus.

Du har gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller likande utbildning och med allmänt god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare är det meriterande.

Vi erbjuder dig en variationsrik roll på ett lönsamt och välmående företag i expansion med hög personaltrivsel. Vi följer kollektivavtal och har en arbetsplats med ett öppet arbetsklimat.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Marcus Jonasson, 073 940 45 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert