Teknisk Support

Teknisk Support

Skåne

Har du erfarenhet inom support/service alternativt försäljning av elkomponenter? Trivs du i en varierande och utmanande position där problemlösning är en stor del av arbetet? Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning av värmeanläggning? Då kan det vara dig vi söker!

Värmebaronen söker just nu teknisk support till support & service-teamet i industrianläggningen i Österslöv utanför Kristianstad!

I tjänsten som teknisk support hos Värmebaronen är du en del av supportavdelningen och har du en viktig position i företaget. Supporten är känd för bra och snabb service. Din huvudsakliga uppgift blir att telefonledes ha daglig kontakt med många kunder. Vi ser att du har någon form av tekniskt intresse samt att du är bra på att kommunicera med kunder som behöver support.

För att lyckas i tjänsten har du:

  • Erfarenhet av försäljning/support.
  • El-utbildning
  • God teknisk förståelse.
  • God svenska och engelska i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från El och VVS-branschen, samt har erfarenhet av felsökning i elsystem.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och för att lyckas i tjänsten behöver du ha förmåga att se problem som en utmaning, och lösa dessa på bästa sätt. Du brinner för att ge support utöver det vanliga samt gillar när det är ordning och reda. Att ta egna initiativ ligger dig nära och att vara flexibel gör dig till en bra team-player. Med din nyfikenhet, kompetens och förmåga att lätt uttrycka dig i skrift bidrar du till fortsatt nöjda kunder.

Värmebaronen erbjuder dig:

  • Stimulerande arbete i en innovativ miljö
  • En välkommande företagskultur där alla hjälper alla
  • Interna utvecklingsmöjligheter

Om Värmebaronen

Värmebaronen är en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Våra produkter är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Från vår anläggning i Österslöv utanför Kristianstad levererar vi produkter till stora delar av världen och innovationskraften samt tillväxten är god. Då vi vill bli ännu bättre på att anpassa och utveckla våra produkter efter marknadens behov söker vi nu en konstruktör till vårt utvecklingsteam.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert