Chefsläkare

Chefsläkare

Stockholm

Är du en person som vill vara med att driva ett välmående privat, rikstäckande bolag med tillväxtambitioner? Vill du bli en del av en familjär företagskultur med korta beslutsvägar och högt till tak? Möjligen jobbar du som specialistläkare i allmänmedicin eller infektionssjukdomar idag, och vill växa in i en roll som chefsläkare? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! För direktanställning, å kunds vägnar, rekryterar Jobway en

Chefsläkare, Stockholm

Då bolaget expanderar, söker vi dig som har en entreprenörsdriven profil med förståelse för hur trivsel bland medarbetare och hög patientnöjdhet skapas. Du är trygg i ditt ledarskap och motiveras av att skapa engagemang hos dina kollegor. Vidare har du en god organisatorisk förmåga.

Du utgår från företagets kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till VD. Resor i Sverige förekommer i tjänsten.

Din profil

  • Läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin eller infektionssjukdomar
  • Bekväm med att leda andra människor
  • Har du erfarenhet av att hålla utbildningar och/-eller genomfört ISO-certifiering är det meriterande

Du erbjuds:

  • En nyskapad, variations- och lärorik nyckelroll
  • Ett ekonomiskt starkt företag som är ledande inom sitt område
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar arbetsgivaren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert