Verksamhetschef

Verksamhetschef

Karlskoga

Vill du arbeta på ett expansivt företag som är inne i en stark tillväxtfas? Är du en trygg och engagerad ledare som drivs av att utveckla kunden och affären. Vill du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där företagskulturen kännetecknas av prestigelöshet, driv, nyfikenhet och glädje? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Nobeli expanderar och söker därför dig som vill bli deras

Verksamhetschef för verksamheten Säkerhet, Karlskoga

I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla verksamheten för att säkerställa kundnöjdhet, tillväxt och lönsamhet. Inom verksamhetsområdet levererar Nobeli säkerhetstekniska lösningar, såsom system för inpassering, inbrott, brand, drift-larm, kameraövervakning och bevakningstjänster. 

Eftersom Nobeli är ett dotterföretag till Saab Dynamics AB och BAE Systems Bofors AB har denna leverans en stor och avgörande betydelse för försvarsindustrin.

Din profil

  • Gedigen erfarenhet av att vara ledare och leda andra chefer
  • Tidigare erfarenhet av att leda en verksamhet inom säkerhetsbranschen eller liknande.
  • Stor förståelse för affärsutveckling och strategisk planering
  • Tidigare erfarenhet av kund och avtalsansvar.
  • God kommunikationsförmåga där du både skapar och upprätthåller goda relationer med olika intressenter.

Du erbjuds

  • En nyckelroll på ett bolag med korta beslutsvägar som befinner sig på en spännande tillväxtresa
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Nobeli med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Nobeli

Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder, med högt ställda krav, helhetslösningar inom säkerhetstekniska frågor, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 160 medarbetare med en omsättning på ca 230 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping.

Välkommen till Nobeli! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert