Key Account Manager

Key Account Manager

Karlskoga

Vill du arbeta på ett expansivt företag som är inne i en stark tillväxtfas? Vi behöver nu förstärka vårt team och vår verksamhet med ytterligare en Key Account manager. Vill du bearbeta befintliga kunder som efterfrågar din produkt, nu mer än någonsin? Vill du bli en del av en företagskultur som kännetecknas av prestigelöshet, driv, nyfikenhet och glädje? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare!  

Key Account Manager för verksamheten Säkerhet, Karlskoga

I rollen som Key Account Manager kommer du arbeta nära våra kunder för att förstå deras framtida behov och tillsammans med kund kunna skapa lösningar som är kostnadseffektiva och fungerande för deras verksamhet. I ditt arbete är kundrelationen i fokus och du kommer att arbeta aktivt för att vårda och utveckla nya och befintliga affärer.

Inom verksamhetsområdet levererar Nobeli säkerhetstekniska lösningar, såsom system för inpassering, inbrott, brand, drift-larm, kameraövervakning och bevakningstjänster. Eftersom Nobeli är ett dotterföretag till Saab Dynamics AB och BAE Systems Bofors AB har denna leverans en stor och avgörande betydelse för försvarsindustrin och dess tillväxt.

Du ingår i ett centralt sälj- och marknadsteam som arbetar tätt tillsammans med verksamheten. Nobeli har under ett flertal år arbetet med att vidareutveckla företaget med utgångspunkt i en offensiv ambition och vi strävar mot att göra vardagen enklare och tryggare för att på så sätt bidra till kundernas framgång. Rollen kommer att växa och utvecklas med företaget och därför erbjuds goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Din profil

  • Minst 5-års erfarenhet från en säljande roll och med erfarenhet att utveckla affären och vårda kundrelationer.
  • Erfarenhet från säkerhetsbranschen, antingen i teknisk- eller säljande funktion
  • God datorvana, B-körkort och svenskt medborgarskap

Du erbjuds

  • En nyckelroll inom ett företag som är inne i en stark tillväxt.
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Nobeli med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Nobeli

Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder, med högt ställda krav, helhetslösningar inom säkerhetstekniska frågor, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 150 medarbetare med en omsättning på ca 230 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping.

Välkommen till Nobeli! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert