Inköpare

Inköpare

Leksand

Är du en erfaren inköpare som är ute efter nya möjligheter? Trivs du med att ha många bollar i luften och är redo att axla en viktig roll i ett familjärt företag? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som inköpare i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

Sterner Electronic AB söker just nu en inköpare till verksamheten i Leksand. Ansök här! 

Som inköpare hos Sterner Electronic AB kommer du arbeta med inköp av komponenter. Du kommer att arbeta med ordermottagningar och beställningar samt förhandla och hantera avtal gentemot leverantörer.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Tidigare erfarenhet av inköp.
  • Praktisk erfarenhet av ERP-system.
  • God kommunikativ förmåga samt stor noggrannhet.
  • Svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en noggrann och strukturerad lagspelare. Du är driven och gillar att ha många bollar i luften samt trivs med att hålla en nära dialog med både kunder och leverantörer. Utöver detta är du en naturligt utåtriktad person som gillar att knyta långsiktiga relationer.

 

Sterner Electronic AB erbjuder dig:

  • En trivsam och utvecklande arbetsmiljö.
  • Möjlighet till flexibel arbetstid.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Sterner Electronic AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Sterner Electronic AB:Sterner Electronic AB är ett EMS-företag som främst arbetar med serieproduktion av elektronikprodukter. Företaget bedriver kontraktstillverkning av elektronik, och nytillverkar kretskort. När du vänder dig till Sterner Electronic, oavsett om du är i behov av projektering eller bara vill ha hjälp med produktion, möts du av en hög flexibilitet, korta ledtider, hög kvalitet och prioriterad kundservice. Företaget jobbar med maskinbestyckning, handlödning och montage av kretskort. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert