Lärare

Lärare

Skövde

Trivs du i din roll som lärare och vill komma till en utvecklande arbetsplats som värdesätter personlig- och kollektiv utveckling och där ordning och reda är i största fokus?

Vi söker NO/matematiklärare till Raoul Wallenbergsskola i Skövde!

I tjänsten som NO/matematiklärare på Raoul Wallenbergsskola jobbar du i team och planerar och arbetar tillsammans med andra klasslärare, ämneslärare för elevens lärande under hela dagen. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Legitimerad behörighet att undervisa i NO/matematik på högstadiet.
  • Förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning.
  • Förmåga att arbeta strukturerat med din undervisning.
  • God erfarenhet av att arbete med digitala verktyg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har ett tryggt och tydligt ledarskap i och utanför klassrummet. Du har en positiv attityd och vill vara med och bidra till skolutvecklingen både lokalt och inom koncernen.

Vi erbjuder dig:

  • En god arbetsmiljö där allas åsikter beaktas och respekteras.
  • Ett starkt samarbete med ämneskollegor delar arbetsrum.
  • Möjlighet att undervisa tillsammans med andra kollegor.
  • Gratis pedagogisk lunch.
  • Friskvårdsbidrag.

I denna rekrytering samarbetar RWS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Koncernen grundades 2005 och är idag totalt 600 medarbetare med en omsättning om ca 500 MSEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert