Platschef

Platschef

Malmö

Är du en erfaren platschef inom byggbranschen som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som ansvarstagande platschef inom ett familjärt och modernt företag? Vill du ha möjlighet att växa in i din roll i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

WE Construction söker just nu en platschef till verksamheten i Malmö. Ansök här! 

Som platschef hos WE Construction kommer du arbeta med varierande projekt inom byggbranschen. Du kommer bland annat planera, styra och leda projekt inom ombyggnation. Du kommer även att sköta ekonomihantering, beställningar samt ha kontakt med leverantörer och UE. 

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 2 års erfarenhet som platschef.
  • Minst 5 års erfarenhet inom byggbranschen.
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
  • BAS P/BAS U.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en strukturerad och ambitiös lagspelare. Du är flexibel och värderar kvalitet och arbetsmiljö högt i ditt dagliga arbete. Utöver detta är du en naturligt utåtriktad person som trivs med att hålla en nära dialog med kunder, leverantörer och kollegor.

WE Construction erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar.
  • Möjlighet att få vara med på en spännande resa hos ett växande företag.
  • Frihet under ansvar med stora utvecklingsmöjligheter.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och försäkring.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar WE Construction med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om WE Construction: WE Construction är en värderingsstyrd bostadsutvecklare samt byggbolag. I bolaget finns en lång samlad erfarenhet från byggbranschen och bostadsbyggande. Bolagets verksamhet och kompetens sträcker sig från byggservice, hyresgästanpassningar av kontor, till nybyggnation av bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna är primärt professionella och långsiktiga beställare genom allmännyttan och privatägda företag, samt bostadsköpare i deras egenutvecklade projekt. Målsättningen är att utmana de etablerade aktörerna genom ett ungt, modernt och drivet synsätt och att på sikt bli en av de ledande aktörerna på den lokala marknaden. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert