Anläggare/arbetsledare

Anläggare/arbetsledare

Göteborg

Är du en erfaren anläggare/arbetsledare inom VA och rörläggning som är ute efter nya möjligheter? Är du intresserad av att utvecklas på ett västkustens äldsta mark/anläggningsföretag? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som anläggare/arbetsledare i takt med att företaget expanderar? Då kan det vara dig vi söker!

Anläggare/Arbetsledare Göteborg

Som anläggare hos LPE kommer du arbeta i stort sett allt inom mark- och anläggning så därför har en mängd olika spännande projekt av varierande längd och komplexitet i Göteborgsregionen. Med allt från VA arbeten och vägbyggnation, gång och cykelbanor, parkeringar, även ytskikt och innergårdar m.m. Du arbetar i lag där ni samarbetar och löser uppkommande problem och arbetsuppgifter tillsammans.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Gedigen erfarenhet som anläggare inom VA/Rörläggning.
  • Vana av att drifta projekt och styra en mindre grupp anläggare
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet från rörlaser.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en driven och strukturerad lagspelare. Som anläggare/arbetsledare på LPE är det viktig att du gillar att samarbeta, kommunicera och ta egna initiativ för att hantera uppkommande problem och utmaningar i projekten.

LPE Sverige erbjuder dig:

  • Varierande projekt på ett företag som har en väldigt trygg och stabil kundbas.
  • LPE är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö.
  • Ett expansivt företag med goda möjligheter till fortsatt utveckling.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och servicebil.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LPE Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, oscar.thiele@jobway.se / 073 581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om LPE Sverige:
LPE är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö. Företaget skapar och underhåller livsmiljöer och hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. Utomhusmiljön möter LPE varje dag; den måste vara hållbar, funktionell och vacker. LPE Sverige är idag 100-tal anställda och omsätter ca 500 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert