Eldriftledare

Eldriftledare

Uppsala

Är du en erfaren elektriker eller eldriftledare som är ute efter nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för teknik och elsäkerhet? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av problemlösning? Då kan det vara dig vi söker!

Erasteel söker just nu en Eldriftledare till verksamheten i Söderfors. Ansök idag!

I rollen som eldriftledare hos Erasteel kommer du att ha huvudansvaret för att elarbetet som utförs sker säkert och organiserat i enlighet med utfärdad elsäkerhetsrutin. Du kommer att sköta samordningen av elsäkerhetsgruppen samt tillgodose utförande av den fortlöpande kontroll och rapportering till elanläggningsansvarig. Arbetsuppgifterna är varierande och givande då de innefattar dels utförande av arbetsorder, planering/beredning, avropa externa aktörer och resursplanering. Det kommer även att förekomma operativt arbete med förebyggande och avhjälpande el-underhållsarbete på utrustningen.

Du kommer att utgå från Erasteels fabrik i Söderfors där du tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor utför reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flerårig erfarenhet av arbete med elfara
  • Dokumenterat el utbildning
  • Gått utbildningar i ESA och EBR 
  • Fackkunnig inom El
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet som industrielektriker samt kunskap av programmerbara styrsystem såsom ABB, Mitsubishi och Siemens.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du har ett genuint intresse av elsäkerhet. Du är driven och villig att lära samt har ett stort tekniskt intresse. Vidare trivs du med att arbeta såväl i grupp som individuellt. För att trivas i rollen bör du även vara flexibel samt ha ett sinne för ordning och reda.

Erasteel erbjuder dig:

  • Stimulerande arbete i ett internationellt företag
  • En välkommande företagskultur där alla hjälper alla
  • Interna utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Erasteel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40 eller rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Erasteel

Erasteel är en global koncern som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Erasteel har mer än 900 anställda och 6 industrianläggningar, varav 3 i Sverige, 2 i Frankrike och 1 i Kina. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.

För mer information om bolaget, besök www.erasteel.com

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert