Spolbilstekniker

Spolbilstekniker

Stockholm

Är du en erfaren spolbilstekniker som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som ansvarstagande spolbilstekniker inom ett tryggt och utvecklande företag? Vill du ha möjlighet att växa in i en viktig roll i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholms rörexpress söker just nu en spolbilstekniker till verksamheten i Stockholm. Ansök här! 

Som spolbilstekniker hos Stockholms rörexpress kommer du att få vara med och i starten av en ny verksamhet inom företaget. Du kommer att ha goda kundkontakter och arbeta med spolning och filmning av avlopp. Kontoret är lättillgängligt beläget i Skarpnäck. 

För att lyckas i denna roll har du:

  • Arbetslivserfarenhet som spolbilstekniker.
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare. Du är lösningsorienterad och självgående samt trivs med att hålla en nära dialog med både kunder och kollegor. Utöver detta är du en naturligt utåtriktad person som tycker om att knyta nya kontakter.

Stockholms rörexpress erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar.
  • Möjlighet att få vara med och forma din framtida roll.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och utbildningar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Stockholms rörexpress med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Stockholms rörexpress:

Stockholms rörexpress grundades 2005 och är ett etablerat företag på Stockholmsmarknaden. Företaget har idag ca 45 anställda och har sitt huvudkontor beläget i Skarpnäck. De har även kontor i Rissne och Uppsala. De arbetar främst mot kommunala beställare och utför allt från avancerade energioptimerande installationer till det lilla kranbytet. Stockholms rörexpress är certifierade enligt Säker Vatten för att hålla en hög kvalitet på de arbeten de utför och ägs sedan 2018 av det svenska bolaget Storskogen. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert