Kalkylansvarig

Kalkylansvarig

Jönköping

Är du en erfaren kalkylator som är ute efter nya utmaningar? Värdesätter du frihet under ansvar? Vill du arbeta i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en familjär organisation med korta beslutsvägar? Då kan det vara dig vi söker!

Karlssons Fasadrenovering söker just nu en kalkylansvarig till teamet i Ädelfors. Ansök idag!

Som kalkylansvarig hos Karlssons Fasadrenovering kommer du att vara att spindeln i nätet från förfrågningsstadie till produktionens överlämnande. Du ansvarar för att räkna och kalkylera på fasadarbeten av varierande storlek och omfattning. Denna tjänst erbjuder möjligheten att arbeta från kontoret i Ädelfors, med möjlighet till distansarbete i enlighet med projektens krav.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett kompetent team som är specialiserade på fastigheters exteriörer, i detta ingår fasadarbeten såsom murning och putsning. Karlssons fasadrenovering är en helhetspartner med lösningar för fastigheters exteriörer. Karlssons, med anor från 1970-talet, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten över hela södra Sverige.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 3 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter

Kunskaper inom entreprenadjuridik, ekonomi-, mängda, kalkylation, inköp.

Erfarenhet av Geometra alt motsvarande mängdningsverktyg

B-körkort

Svenska i tal & Skrift

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du har ett ekonomiskt sinne, affärsmässighet, noggrannhet och en fallenhet för att arbeta med siffror. Du är utöver detta en ordningsam och strukturerad lagspelare som trivs med att ta egna initiativ. Du ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.

Karlssons Fasadrenovering AB erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar
  • Konkurrenskraftiga förmåner
  • En arbetsgivare som värdesätter ett trivsamt arbetsklimat
  • Ett sammansvetsat team med god gemenskap

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Karlssons Fasadrenovering med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Om Karlssons Fasadrenovering:

Karlssons Fasadrenovering är ett småländskt företag som med värme och omtanke alltid strävar efter högsta kvalité! Med huvudkontor i Ädelfors, avdelningskontor i Malmö och ca 90 medarbetare som är anställda på flera orter utför vi alla typer av puts- och murningsarbeten i följande område: Småland-Blekinge-Östergötland-Skåne och Västergötland. Vi är specialiserade på fastigheters exteriörer, i detta ingår särskilt fasadarbeten.

Privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, stat och kommun samt byggare är våra kunder. Bland våra större kunder finns: Peab, Skanska, NCC, Svenska kyrkan, Statens Fastighetsverk samt många lokala fastighetsägare och byggfirmor med vilka vi har arbetat med under många år.

I maj 2016 blev företaget en del av Fasadgruppen Group AB när Karlssons Fasadrenovering och Stark slog ihop bolagen för att bli den största och koncernen inom fasader. Fasadgruppen är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Fasadgruppen är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert