Platschef

Platschef

Göteborg

Är du en erfaren platschef inom anläggningsbranschen som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som ansvarstagande platschef inom ett familjärt företag? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som platschef i takt med att företaget expanderar? Då kan det vara dig vi söker! Ansök här!

Platschef, Göteborg

Som platschef hos LPE kommer du arbeta med varierande projekt i Göteborgsregionen där du är ansvarig för genomförandet av flera projekt i olika faser. Du kommer att driva projekt mot offentliga beställare, väg, gata, VA-ledningar med fullt ägandeskap i personal, ekonomi och genomförande samtidigt som du har tät kontakt med kunderna.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 5 års erfarenhet som platschef inom VA -projekt med vana av att hantera projekt från start till mål.
  • Erfarenhet från AMA, AB04, MER och ABT06.
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Har du även erfarenhet som yrkesarbetare inom anläggning ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en driven och strukturerad lagspelare. Som platschef är det viktig att du ser hela gruppen och respektive individ, det medför att din kommunikationsförmåga är av största vikt. Du är en naturlig ledare som gillar att ta det där extra ansvaret.

LPE Sverige erbjuder dig:

  • Varierande projekt på ett företag som har en väldigt trygg och stabil kundbas.
  • LPE är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö.
  • Ett expansivt företag med goda möjligheter till fortsatt utveckling.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LPE Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, oscar.thiele@jobway.se / 073 581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om LPE Sverige:
LPE är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö. Företaget skapar och underhåller livsmiljöer och hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. Utomhusmiljön möter LPE varje dag; den måste vara hållbar, funktionell och vacker. LPE Sverige är idag 100-tal anställda och omsätter ca 500 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert