Administratör

Administratör

Stockholm

Är du en initiativtagande och strukturerad administratör som vill bli en del av ett stabilt företag med bred kundbas, gemenskap och sammanhållning är något du värdesätter? Ser du dig själv som en ”spindel-i-nätet” person och uppskattar trivsel och närvarande kollegor? Då vill vi gärna höra mer om dig, ansök redan idag!

Administratör, Stockholm

I tjänsten som administratör med utgångspunkt Stockholm (Johanneshov) kommer du ha en central och viktig roll på ett stabilt och omtyckt företag under tillväxt. Du kommer hantera diverse administration, underlagshantering, fakturor, KMA, beställningar, sköta kontakt internt och externt i respektive projekt samt delta i ISO arbete.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Tidigare erfarenhet i en administrativ roll.
  • Erfarenhet av KMA-arbete.
  • Svenska i tal och skrift.
  • God känsla logistiska lösningar.
  • Data och systemvana.
  • Branschkännedom från måleri eller byggbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en som trivs i en central roll och gärna tar egna initiativ med en positiv inställning inför nya utmaningar. Du är noggrann, strukturerad, effektiv och har ett bolagstänk.

Hagman&Hübinette erbjuder:

  • Företaget tillhör en stor norsk koncern – Håndverksgruppen.
  • Trygg och stabilt företag som funnits i branschen över 30 år med många välkända kunder.
  • Nära till beslut och verksamhetsnära chefer.
  • Årligt julbord och sommarfest.

Om företaget:Hagman och Hübinette Måleri är ett av Stockholms största måleriföretag med 50-talet anställda. Här får du hjälp med alla typer av måleritjänster: traditionellt måleri, dekorationsmåleri, brandskyddsmålning, fönsterunderhåll, tapetsering med mera. Hagman&Hübinette gör allt från reparationsmålning i bebodda lägenheter eller lokaler, till ny- och ombyggnadsmålning i bostads-, kontors- och industrifastigheter.
Företaget har varit verksamma sedan 1989 och arbetar mot bland annat fastighetsbolag, byggföretag, kommuner och bostadsrättsföreningar i hela Stockholmsregionen och omsätter idag omkring 60 miljoner.
Företaget är både kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, och håller alltid en hög service- och kvalitetsnivå rakt igenom. När du är nöjd, då är vi nöjda.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Hagman&Hübinette med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.thiele@jobway.se.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert