Byggnadsplåtslagare

Byggnadsplåtslagare

Halmstad

Är du en erfaren byggnadsplåtslagare som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som serviceinriktad byggnadsplåtslagare inom ett familjärt och tryggt företag? Vill du ha möjlighet att kunna planera och lägga upp dina dagar som du vill? Då kan det vara dig vi söker!

Västplåt söker just nu en byggnadsplåtslagare till verksamheten i Halmstad. Ansök här! 

Som byggnadsplåtslagare hos Västplåt kommer du arbeta med både korta och längre projekt. Du kommer själv att hålla i projekten och sköta kundkontakten. Du kommer planera och lägga upp dina arbetsdagar som du vill.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Yrkesbevis som byggnadsplåtslagare
  • Ett högt säkerhetstänk och god kommunikativ förmåga
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare. Utöver detta är du en naturligt utåtriktad person som är ödmjuk gentemot arbetskamrater, kunder och uppdrag. Du värderar kvalitet och säkerhet högt i ditt dagliga arbete.

Västplåt erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar.
  • Möjlighet att planera och lägga upp dina arbetsdagar själv. 
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Västplåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Västplåt: Västplåt har en bred kompetens och utför alla förekommande arbeten i alla material som branschen kan erbjuda, exempelvis bandtäckningar, takavvattning, skorstensbeslag och garneringsarbeten. Man utför mest plåtslageriarbeten, men det finns även en smidesavdelning inom företaget. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert