Kalkylator

Kalkylator

Stockholm

Är du en erfaren kalkylator som är ute efter nya utmaningar? Värdesätter du frihet under ansvar? Vill du arbeta i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en familjär organisation med korta beslutsvägar? Då kan det vara dig vi söker!

Sehed Tresson AB söker just nu en Kalkylator till deras team inom fasadbeklädnad och nyproduktion i Stockholm. Ansök idag!

Som kalkylator hos Sehed Tresson AB kommer du att sköta handelsförfrågningar, lämna anbud samt da del av hela arbetet till och med projektslut. Du kommer att jobba med ett kompetent team inom nyproduktion av utvändig fasadbeklädnad.

SEHED Tresson är en totalleverantör av utvändiga arbeten på fastigheter. Du kommer att arbeta i Stor-Stockholm och med stor frihet att planera dina dagar utefter företagets uppsatta mål.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik, ekonomi-, mängda, kalkylation, inköp.
  • Branschkunskap inom fasadbeklädnad såsom tegel och puts.
  • Erfarenhet av Wikells &/Eller Bluebeam
  • B-körkort
  • Svenska i tal & Skrift

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du har ett ekonomiskt sinne, affärsmässighet, noggrannhet och en fallenhet för att arbeta med siffror. Du är utöver detta en ordningsam och strukturerad lagspelare som trivs med att ta egna initiativ. Du ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.

Sehed Tresson AB erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar
  • En arbetsgivare som värdesätter ett trivsamt arbetsklimat
  • Ett sammansvetsat team med god gemenskap

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Sehed Tresson AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Sehed Tresson:

SEHED Tresson är en totalleverantör av utvändiga arbeten på fastigheter; vi renoverar, reparerar och skapar nytt. Vi erbjuder allt inom fasader, fönster, balkonger, tak, solceller och utvändigt måleri. Vi arbetar med ROT-projekt såväl som nyproduktion.

Kännetecknande för Sehed- koncernen är stort hantverkskunnande och yrkesskicklighet. En erfaren kår av yrkesarbetare och tjänstemän med gedigen kompetens borgar för hög kvalitet och erbjuder en heltäckande service inom ROT-sektorn och de delar av nyproduktionsområdet som ligger inom respektive företags verksamhetsområde. SEHED Byggmästargruppen är en expansiv koncern verksam inom bygg, stambyten, plåt och fasadarbeten med cirka 500 anställda.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert