Montageledare

Montageledare

Bollnäs

Har du erfarenhet av större montagearbeten med en elektrisk bakgrund som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som ansvarstagande montageledare inom ett väletablerat och utvecklande företag? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som montageledare i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

ONE Nordic Hydro söker just nu en montageledare till verksamheten i Bollnäs. Ansök här! 

Som elektrisk kunnig montageledare hos ONE Nordic Hydro kommer du arbeta med både små och stora projekt inom vattenkraft. Du kommer bland annat driva montage av el- och kontrollanläggningar inom vattenkraften, både stor- och småskalig vattenkraft. Du kommer arbeta med montagearbete mot bland annat ställverk, högspänning och turbinreglaturer.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flera års erfarenhet av att leda större montagearbeten
  • God förståelse inom el och datavana
  • B-körkort
  • Högt säkerhetstänk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare. Utöver detta är du en pålitlig ledare som är ödmjuk gentemot arbetskamrater, kunder och uppdrag. Du är en problemlösare och värderar kvalité och arbetsmiljö högt i ditt dagliga arbete.

ONE Nordic Hydro erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar.
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.
  • Enorm kunskap inom bolaget med möjlighet till interna utbildningar.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av friskvårdsbidrag och försäkring.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar ONE Nordic Hydro med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om ONE Nordic Hydro: ONE Nordic Hydro projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt där vi säkerställer utvecklingen samt tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion. Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det pågår en intressant utvecklingsresa inom området just nu. Eftersom ONE Nordic Hydro är väl positionerat och har många av de mest spännande avtalen på marknaden, kommer vi kunna sätta normen inom både teknikutveckling och hållbarhet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert