Sälj- & rekryteringskonsult

Sälj- & rekryteringskonsult

Stockholm

Har du erfarenhet av rekrytering och vill arbeta på ett nischat rekryteringsföretag under stark tillväxt? Ser du dig själv som en person med god framåtanda, trivs med ansvar och vill ha stöttande och engagerade kollegor? Då kan du vara klockren till rollen som rekryteringskonsult hos oss på Jobway, ansök idag!

I takt med Jobways starka tillväxt har behovet av ytterligare en rekryterare uppstått. Som rekryterare på Jobway arbetar du i ett sammansvetsat rekryteringsteam där ni tillsammans ansvarar för leveransen av kandidater ut till Jobways kunder. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från start till mål, där ingen dag är sig lik. Det vill vi lova dig.

I rollen som rekryterare kommer du:

  • Huvudansvar för dina egna processer och uppdrag.
  • Genomföra kravprofilsmöten i kontakt med Jobways kunder.
  • Sammanställa kravprofil, skriva annons och förbättringsåtgärder
  • Löpande search och headhunting av kandidater i befintliga samt nya nätverk
  • Genomföra telefonintervjuer, gallring och presentation av kandidater
  • Rådgivning och uppföljning med kunder och kandidater under hela rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder dig:

För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs. Hos oss på Jobway möts du av ett härligt gäng kollegor, där det är högt i tak och korta beslutsvägar. I din roll som rekryteringskonsult kommer du få möjlighet att knyta nya kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär.

Din profil:

För att lyckas i rollen som rekryterare behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du gillar att ta kontakt med nya människor och skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du arbetat med rekrytering och/-eller försäljning tidigare.

Som person är du duktig på att strukturera upp ditt arbete samt hålla många bollar i luften, då du kommer arbeta med flera uppdrag samtidigt.

Om företaget:

Jobway AB är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Jobway hjälper företag och offentlig sektor inom bygg- och teknik, IT och vård med direktrekrytering. Genom search & headhunting finner och attraherar Jobway kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem vidare till kund.

Vi är ett härligt gäng som andas entreprenörskap. Hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och resultat. Vi sitter i en nyrenoverad kontorslokal på Linnégatan 14, Östermalm.

Har vi fått ditt intresse av att vilja veta mer om oss?

Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert