Mekaniker

Mekaniker

Göteborg

Är du duktig på mekanik och skruva och kanske till och med har erfarenhet från asfaltverk? Vill du komma till en arbetsplats där ödmjukhet och fokus på trivsel för personalen är några av hörnstenarna?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som mekaniker hos DUO Asfalt kommer du ha en betydelsefull roll på vårt asfaltverk i Härryda och arbeta med tillverkning och provtagning av asfaltprodukter, underhåll samt diverse reparationer av asfaltverket och även underhåll och reparation av entreprenadmaskiner.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Tidigare erfarenhet inom mekanik och reparation samt underhåll av maskiner.
  • B-körkort, svenska i tal och skrift, (ev. god datavana).
  • Meriterande med erfarenhet från asfaltverk.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är stresstålig, noggrann, gillar utmaningar och är lösningsorienterad. Du besitter en god samarbetsförmåga och jobbar lika bra i team som självständigt.

Vi erbjuder dig:

  • En roll på ett företag med höga ambitioner och fin tillväxt.
  • En arbetsplats som värnar som sina anställda med goda villkor och förmåner.
  • Ett välmående och stabilt företag

 I denna rekrytering samarbetar DUO Asfalt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

På Duo Asfalt ser vi alltid möjligheterna. Möjligheterna att göra ditt projekt tätare, slitstarkare, hållbarare eller färggladare. För vi har asfalt i blodet. Det har vi haft i generationer. Och tack vare vår långa erfarenhet, breda kunskap och våra unika produkter löser vi dina utmaningar – oavsett om de har med konstruktion eller kreativitet att göra. DUO Asfalt omsätter ca. 120 MSEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert