Projektledare

Projektledare

Göteborg

Arbetar du som projektledare idag och är van att driva, samordna samt projektleda projekt i olika storlekar? Letar du efter en roll i ett familjärt som arbetar åt de större varumärkena? Då vill vi veta allt om dig. Byggspecialisten söker sin nästa Projektledare, ansöka redan idag!

Projektledare Göteborg

I tjänsten som projektledare kommer du ha ett övergripande ansvar att driva projekt från start till mål. Arbetsuppgifterna innefattar projektering, budgetering, kalkylering, hålla projektmöten samt upprätta tidsplaner, egenkontroller och byggteknisk dokumentation.

Utöver det kommer du även att ansvara för den ekonomiska uppföljningen samt att kommunikation mellan alla berörda parter i projekten är levande – vilket innefattar kontakt med beställare, UE samt Byggspecialistens egen personal.

Då du kommer ha en betydelsefull roll med flera projekt igång samtidigt behöver du vara noggrann och strukturerad med ett gott sinne för affärer och projektens utfall. 

För att lyckas i denna roll har du:

 • Fler års erfarenhet som projektledare, entreprenadingenjör, kalkylator eller likvärdigt inom bygg.
 • Utbildad byggingenjör eller likvärdigt.
 • God byggteknisk och ekonomisk kunskap.
 • Goda kunskaper inom Office365.
 • B-körkort.
 • God svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har god social förmåga som kan ta kunder och medarbetare till bättre samarbeten. Vidare är du driven och trygg i din arbetsroll och har förmågan att formulera sig väl, både skriftligt och muntligt. Då detta är en central roll på bolaget ser vi dig som noggrann och gillar ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser att du är en riktig lagspelare som inte tvekar att stötta upp över gränserna och har ambitioner att växa tillsammans med Byggspecialisten.

Byggspecialisten erbjuder dig:

 • En ansvarsfull och fri roll där du sköter din egen planering.
 • En roll i ett familjärt företag som är mån av sina anställda
 • En ledning som inger förtroende och tror på karriärsutveckling inom företaget.
 • Projektarbete för stora varumärken där du får använda din professionalism
 • Tjänstebil, friskvård och 6 veckors semester.

Om företaget: Byggspecialisten i Göteborg AB är ett anrikt familjeföretag med många års samlade erfarenheter från olika typer av byggverksamhet för välrenommerade och kvalitetsmedvetna beställare i regionen. Vi erbjuder total-, general- och byggnadsentreprenader när det gäller ny- och ombyggnader samt underhållsarbeten och byggservice via vår flexibla serviceorganisation. Bland våra uppdragsgivare finns såväl privata som offentliga företag och institutioner. Byggspecialisten grundades 1993 och omsätter idag ca 90 miljoner kr med sina 17 anställda.

I denna rekrytering samarbetar Byggspecialisten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele på Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert