Automationstekniker

Automationstekniker

Stockholm

Arbetar du som automationstekniker och är ute efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett familjärt företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara Stockholms Elautomatics nya kollega, ansök idag!

I tjänsten som automationstekniker hos Stockholms Elautomatic kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom fastighetsautomation. Du kommer att arbeta med de flesta aspekter inom fastighetsautomation såsom automatisera och digitalisera kundens fastigheter, samt jobba med att optimera energihanteringen i byggnader. Stockholms Elautomatik har en lång erfarenhet inom fastighetsautomation och industriautomation. De är fabrikatsoberoende och jobbar med fabrikaten Fidelix, Bastec, Regin, Mitsubishi, Siemens, Beckhoff mfl. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta programmering, driftsättning, injustering samt åtgärdsförslag i styrentreprenader. Du ansvarar för att tider i projekt följs i enlighet med tidsplaner samt förväntas kunna föreslå åtgärder som förbättrar kundens anläggning och driftsekonomi.

Tjänsten är belägen på kontoret i Solna där Stockholms Elautomatic AB har sitt säte. Rollen är anpassningsbar efter erfarenhet och ambition.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Programmerat i någon av följande system: Fidelix, Bastec eller Regin
  • En bakgrund inom fastighetsautomation
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Utöver det ser vi att du vill utvecklas inom styr & fastighetsautomation och gillar att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig:

  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter utvecklingsmöjligheter
  • Ett välmående bolag under tillväxt
  • Konkurrenskraftig lön & förmåner

I denna rekrytering samarbetar Stockholms Elautomatic AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Verksamheten startades av Magnus Axelsson 1996.

Idag är vi 15 anställda varav flertalet medarbetare har varit med från start.

Vi är ett gäng med drivkraft, idéer, nyfikenhet, erfarenhet och bredkompetens. Vi arbetar idag med fastighetsautomation där många stora fastighetsbolag är våra kunder.

Stora nyproduktioner, men även ombyggnader kännetecknar vår verksamhet. Det kundsegment kräver stor säkerhet både vad gäller sekretess, kunskap om brandfarliga varor samt god dokumentation vilket vi byggt upp rutiner för under många år. Även mindre bostadsrättföreningar och fastighetsskötare ringer oss för arbeten med undercentraler ventilationssystem och värmepumpar och övriga elarbeten i deras fastigheter.

Vi anställer lärlingar som praktiserat hos oss och känner en glädje i att kunna hjälpa och vidarebefordra våra kunskaper till en ny, ung, nyfiken och driven generation.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert