Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare

Borås

Har du ett genuint intresse för affärer och är ute efter nya möjligheter? Trivs i en fartfylld och utvecklande roll inom bostadsbranschen där ditt affärsdriv kommer till användning? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som fastighetsmäklare i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

Mäklarhuset söker just nu en fastighetsmäklare till verksamheten i Borås/Bollebygd. Ansök här! 

Som fastighetsmäklare hos Mäklarhuset i Borås kommer du arbeta i ett tryggt team med sköna medarbetare som innehar en vass och bred kompetens. Du kommer ha möjlighet stora geografiska försäljningsområden med stor frihet.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Högskoleutbildning.
  • En hög affärsdrivenhet och är självgående.
  • Svenska i tal & skrift.
  • Körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en driven och affärsinriktad lagspelare. Utöver detta är du en naturligt tillmötesgående person som alltid ser till kundens bästa.

Mäklarhuset i Borås erbjuder dig:

  • En stabil och utvecklande arbetsmiljö.
  • Stora försäljningsområden där man har möjlighet att jobba väldigt brett i hela Sjuhärad.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Mäklarhuset i Borås med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Mäklarhuset:

Mäklarhuset är Sveriges största, fria, privata mäklarkedja som inte drivs genom franchising. Mäklarhuset har ca 550 medarbetare på över 110 lokala kontor i Sverige och delar av Spanien. År efter år växer man med nya kontor och engagerade, affärsdrivna medarbetare. Mäklarhuset i Borås har funnits sedan början av 2000-talet och har idag 10 medarbetare. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert