Projektledare VVS

Projektledare VVS

Stockholm

Trivs du i din roll som projektledare och har för vana att driva VS projekt och energioptimeringar? Vill du arbeta på ett kvalitetsinriktat framgångsrikt företag där långsiktighet och ödmjukhet är några av hörnstenarna?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som projektledare inom VVS kommer du att ansvara för att planera och driva projekt med rätt start, rätt genomförande och rätt avslut. Rollen har ett helhetsansvar från planering, produktion och installation utifrån företagets ledningssystem, certifikat, licenskrav och rutiner samt att tillämpliga lagar och regler efterföljs.

Dina arbetsuppgifter innefattar även att förhandla med leverantörer, hålla goda kundrelationer samt säkerställa att medarbetare har rätt förutsättningar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 8 års erfarenhet av att driva VS projekt.
  • Erfarenheter och kunskap kring regelverk: AB04, ABT06, Säker Vatten.
  • Goda datorkunskaper.
  • Kalkylerings erfarenheter.
  • Körkort B.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lojal, ödmjuk och drivs av kvalitativa projekt. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

  • En roll på ett företag med höga ambitioner.
  • Konkurrenskraftiga förmåner.
  • Roliga gemensamma aktiviteter.
  • En viktig och betydelsefull roll med närvarande och branschkunniga kollegor. 

I denna rekrytering samarbetar Nytorps Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Ove Grandin startade företaget Nytorps rör AB 1993 & hade redan då en klar vision över hur företaget skulle utformas och drivas. Den gröna pumpen står för gediget hantverk med hänsyn till miljön. De har varit och är en grundpelare som fortfarande 30år senare ligger som värdegrund i det dagliga arbetet.
Företaget finns i egen fastighet utanför Farsta strax söder om Stockholm. Vi har uppdrag i hela Stockholms län. Nytorps Rör omsätter ca. 250 MSEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert