Ledande montör

Ledande montör

Göteborg

Är du en branschkunnig och självgående VVS-montör? Vill du arbeta på ett företag där innovation, gemenskap och sammanhållning är några av hörnstenarna? Vill du växa i din roll som ledande montör tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor? Ansök idag!

I tjänsten som ledande montör hos Ullevi rör kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll på ett stabilt och omtyckt företag. Arbetsuppgifterna innefattar varierande VVS-installationer inom entreprenad & service – såsom nyinstallation, om- och tillbyggnad, reparationer och kompletteringar. Du kommer att ha variationsrika projekt som till exempel stam- och lägenhetsrenoveringar, kontorsanpassningar och arbete av nyproduktion. Som ledande montör ansvarar du för den dagliga verksamheten och att projektet slutförs enligt bestämd tidsplan. Tjänsten är anpassningsbar efter din vilja, erfarenhet och ambitionsnivå.

Du utgår hemifrån i servicebil och arbetar i Göteborg med omnejd.

För att lyckas i denna roll har du:

  • VVS-Certifikat
  • Minst 5 års erfarenhet & är självgående i ditt arbete
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare som uppskattar tätt gemenskap, effektiva arbetsprocesser och vill utvecklas i din roll som montör, både på kort- och långsikt. Utöver det ser vi att du har ett genuint entreprenadtänk och förstår flödena och vikten av att arbeta snabbt, noggrant och effektiv.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett familjärt och tryggt företag
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Gemensamma aktiviteter med en tajt och sammansvetsat team. 

I denna rekrytering samarbetar Ullevi rör med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Ullevi Rör är ett VS-installationsföretag som erbjuder alla olika typer av tjänster inom VVS-sektorn. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom det mesta som branschen kan erbjuda. Under åren har nyckelpersonerna i företaget utvecklat en unik kompetens som gör oss till experter inom VS där inga problem är för svåra för att lösas. Företaget är uppdelat i en entreprenad- och en servicesida. På entreprenadsidan arbetar vi med ny- och ombyggnader, stora som små, i de flesta utav fastigheter. Vi har även vissa entreprenader där vi själva har totalansvaret och fungerar som samordnare under byggprocessen. Servicesidan utför mindre arbeten, ofta av det akutare slaget.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert