Projektledare

Projektledare

Är du en erfaren projektledare med erfarenhet av ROT-projekt? Vill du utvecklas i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en familjär organisation med korta beslutsvägar? Då kan det vara dig vi söker! ML Demo söker just nu en projektledare till verksamheten i Stockholm. Ansök idag!  

Som projektledare hos ML Demo kommer du att ansvara för en rad specialisttjänster av ROT-projekt inom rivning, sanering och håltagning. Dina arbetsuppgifter inkluderar övergripande ansvar av projekt från ax till limpa vilket innefattar verksamhets- tid- & resursplanering. Du kommer även att vara primär kontaktperson till kunder, leverantörer och underentreprenörer samt medverka på byggmöten och ekonomimöten. I rollen ingår även att löpande ansvara för uppföljning, sammanställningar och fakturering i dina projekt. Du kommer att, tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, arbeta från toppmoderna kontorslokaler i Saltsjö-Boo, samt vara ute på projekten runtom i Stockholms-området.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 5 års erfarenhet som projektledare inom rivning/bygg
  • B-körkort
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från ROT-branschen
  • Goda datakunskaper
  • Kunskaper i kalkylarbete
  • Kunskaper om kvalitetssäkringssystem som BKMA eller ISO

Det är även meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet inom branschen, samt gått en arbetsledarkurs, Asbestutbildning, Entreprenadjuridik och innehar BAS-U & P.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du är ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ. Du besitter en hög social kompetens och är trivs med att ha nära dialog med både kunder och kollegor. Du är van att prioritera dina arbetsuppgifter och har ett genuint intresse för affärer och projektstyrning.

ML Demo erbjuder dig:

  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
  • En stabil och familjär organisation
  • Bra gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar ML Demo AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40 eller rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om ML DEMO AB

ML DEMO AB är en mångsidig aktör inom bygg/rivningsbranschen och erbjuder en rad specialisttjänster såsom rivning, asbestsanering, diamanthåltagning, pann- och tankdemontering samt projektsamordning.

Med en erfarenhet på 35 år inom rivning, sanering och håltagning har ML DEMO etablerat sig som en pålitlig och kompetent partner inom branschen. Som ett ägarlett familjeföretag har ML DEMO genomgått ett generationsskifte där generation två har tagit över ledningen år 2019. Ledningen är själva aktiva i bolaget. Med en stark tradition av kvalitet, professionalism och innovation strävar ML DEMO AB efter att fortsätta leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för sina kunder.

ML DEMO AB arbetar med Stockholms största fastighetsägare och byggbolag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert