Projektledare/ Projektchef

Projektledare/ Projektchef

Stockholm

Är du en driven projektledare och vill utvecklas i en roll som projektchef? Vill du arbeta i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en familjär organisation med korta beslutsvägar? Då kan det vara dig vi söker!

Fasadautomatik söker just nu en Projektledare/projektchef till verksamheten i Stockholm. Ansök idag!

Som projektledare/projektchef hos Fasadautomatik är du drivande i projekt inom motoriserad och automatiserad in- och utvändig solavskärmning. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att driva varierande projekt från förfrågningsstudie, till kalkylberäkningar, ekonomisk uppföljning/analys, resursplanering och hålla löpande dialog med leverantörer.

Fasadautomatik AB är en av Sveriges största aktörer inom tekniska lösningar i fasader med inriktning på sol-/klimatskydd, motorer för rök- & vädringsluckor samt elinstallation och tillhörande styrautomatik. Rollen innefattar stor frihet under ansvar där du tillsammans med ansvarstagande och kompetenta kollegor driver visionen till verklighet. Du kommer att utgå från Fasadautomatiks kontor i Bromma.  

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet som projektledare inom byggsektorn
  • Kunskap av ekonomi, kalkylberäkningar och resursplanering
  • Goda kunskaper i svenska och i tal och skrift
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av elinstallationer samt successiv vinstavräkning.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare som trivs med att ta egna initiativ. Du ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs och trivs i en omväxlande position. 

Fasadautomatik AB erbjuder dig:

  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
  • En flexibel och familjär organisation
  • Bra gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Fasadautomatik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Fasadautomatik AB

Fasadautomatik AB är en av Sveriges största aktörer inom tekniska lösningar i fasader med inriktning på sol-/klimatskydd, motorer för rök- & vädringsluckor samt elinstallation och tillhörande styrautomatik.

De är unika på marknaden med att åta sig hela totalentreprenaden från start till slut och utför objektanpassad projektering, montage, installation samt säkerställer driftsäkerheten efter att jobbet är klart med kontinuerlig service och eventuella utbyten av reservdelar.

Fasadautomatik AB startade 2006 och är sedan 2021 en del av Corteco AB.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert