Entreprenadchef

Entreprenadchef

Linköping

Vill du arbeta på ett välmående installationsföretag med ett härligt arbetsklimat? Vill du ingå i ett team av kompetenta kollegor i en företagskultur som präglas av kreativa idéer? Kanske arbetar du idag som projektledare eller installationssamordnare och vill ta nästa steg karriären.

Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare och gör din ansökan! VentPartner i Östergötland, som ingår i Instalcokoncernen, söker dig som:

Entreprenadchef

Som entreprenadchef har du huvudansvar för att utförandefas och produktionen genomförs med hög kvalité, inom uppsatt budget och tidsplan. Tjänsten är på heltid och du utgår från VentPartners kontor i Norrköping, alternativt Linköping, beroende på din bostadsort. På VentPartner i Östergötland arbetar totalt 29 medarbetare, där du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till bolagets VD. Du ansvarar för att leda, motivera och utveckla medarbetarna i ditt team som består av självständiga projektörer, projektledare, arbetsledare och montörer.

Din profil

  • Erfarenhet från roll som tjänsteman inom byggbranschen, gärna med kunskaper inom ventilation
  • Grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik samt erfarenhet av projektledning
  • B-körkort samt svenska i tal & skrift

Du erbjuds

  • En ansvarsfull nyckelroll med såväl operativa som strategiska inslag
  • Ett lönsamt och välskött bolag som har fina synergier tillsammans med syskonföretag i koncernen
  • Marknadsmässig ersättning med rörliga inslag och generösa förmåner

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar VentPartner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om VentPartner

VentPartner är en del av installationskoncernen Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom VS, el, ventilation, kyla och industri. Vi erbjuder ett härligt arbetsklimat med fantastiska kollegor där vi i team arbetar mot samma mål. Vi arbetar aktivt med hållbarhet inom såväl miljö och ekonomi som det sociala, där en god personalhälsa är mycket viktig. Vi triggas av utmaningar och tar oss an projekt med nya och kreativa lösningsförslag samtidigt som de strukturella rutinerna utförs som en självklarhet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert