Servicetekniker

Servicetekniker

Ludvika

Har du ett genuint intresse för elektronik och är ute efter nya möjligheter? Trivs i en lärorik och utvecklande roll på ett elektronikföretag där din tekniska kompetensnivå kommer till användning? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som tekniskt kunnig servicetekniker i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

Team Dalateknik AB söker just nu en servicetekniker till verksamheten i Ludvika. Ansök här! 

Som teknisk kunnig servicetekniker hos Team Dalateknik AB kommer du arbeta med testning, felsökning och reparationer inom elektronikbranschen. Du kommer arbeta med både lättare och mer avancerad testning av elektroniska system.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Genuint intresse för elektronik.
  • El-utbildning, teknisk utbildning eller gedigen arbetslivserfarenhet inom elektronik.
  • God förståelse kring hur elektronik fungerar samt praktisk kunnig.
  • Grundläggande tal i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare. Utöver detta är du en naturligt nyfiken person som är ödmjuk gentemot arbetskamrater samt uppdrag.

Team Dalateknik erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar.
  • En tjänst på ett familjärt och växande företag.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Team Dalateknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Team Dalateknik AB:Team Dalateknik grundades 2002, verksamheten består framför allt av testning, lödning och kretskortsreparationer för industrin.
Detta är fortfarande kärnverksamheten men utöver detta erbjuds en stor mängd tjänster inom elektroteknik. Bland annat reparation, testning och montering av elektronik och elektroniksystem, ändringar/ombyggnad av befintliga system, nyproduktion av kretskort och elektronikprodukter. Man har ett nära samarbete med Hitachi där man utför majoriteten av sina uppdrag. Företaget har idag 11 anställda. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert