Sjuksköterska

Sjuksköterska

Hässleholm

Söker du en variationsrik roll där du får hålla utbildningar inom din profession? Vill du arbeta i en fri och flexibel roll med möjlighet att påverka din ersättning? Har du erfarenhet av ambulans- eller akutsjukvård och söker ny utmaning? Då bör du läsa vidare! Akutinsats AB expanderar och söker samarbetspartner för uppdrag som

Sjuksköterska

Rollens omfattning anpassas efter dina önskemål och kompetens. Du har flexibla arbetstider, planerar dina egna dagar och utgår hemifrån. Din roll blir att utbilda i HLR samt Första Hjälpen. Viktiga personliga egenskaper är social, ödmjuk och en god pedagogisk förmåga i syfte att kunna förmedla dina kunskaper.

Ditt geografiska upptagningsområde är södra och mellersta Sverige, beroende på vart du bor.

Akutinsats erbjuder dig

  • En skräddarsydd roll som kan anpassas utefter ditt nuvarande arbete
  • Ett välmående, växande och lönsamt bolag
  • En företagskultur präglad av en stark ”vi-känsla”

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har erfarenhet från ambulans- eller akutsjukvård
  • Är flytande i svenska tal och skrift och som har B-körkort

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
I denna rekrytering samarbetar Akutinsats med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Akutinsats AB
Mitt namn är Mathias Wittgren. I 12 år jobbade jag inom akutsjukvården som sjuksköterska, varav 8 år på ambulansen. Där mötte jag paniken hos anhöriga, kollegor och medmänniskor när någon hade drabbats av ett akut sjukdomsfall eller olycksfall. Hur man hade agerat innan vi kom fram med ambulansen var ibland direkt avgörande för om personen överlevde eller inte. Jag startade Akutinsats för att utbilda dig i hur du ska agera i väntan på ambulans. Målet med utbildningen är att du ska känna dig tryggare. Vi kan tyvärr inte rädda alla men det viktiga är att du gör så gott du kan utifrån dina förutsättningar.

Välkommen till Akutinsats!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert