Platschef

Platschef

Göteborg

PLATSCHEF GÖTEBORG

Är du en erfaren platschef inom anläggningsbranschen som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som ansvarstagande platschef inom ett familjärt och certifierat företag? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som platschef i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

LJ Mark söker just nu en platschef till verksamheten i Stor-Göteborg. Ansök här! 

Som teknisk kunnig platschef hos LJ Mark kommer du arbeta med både små som stora projekt mot anläggningsbranschen. Du kommer bland annat kalkylera, planera, styra, leda och redovisa projekt inom markanläggning och då främst inom infrastruktur samt VA. Kontoret är lättillgängligt beläget på Argongatan i Mölndal.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 4 års erfarenhet av att leda större projekt
  • Erfarenhet inom mark AMA, mängdförteckningar, leda personal, färdigställa projekt och fakturera
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap och ostraffad

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare. Utöver detta är du en naturligt utåtriktad person som är ödmjuk gentemot arbetskamrater, kunder och uppdrag. Du värderar kvalité, miljö och arbetsmiljö högt i ditt dagliga arbete.

LJ Mark erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar.
  • Möjlighet att få vara med och påverka viktiga beslut.
  • Bra utgångsläge från kontoret i nya och fina lokaler på Argongatan i Mölndal.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och försäkring.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar LJ Mark med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16 eller rekryterare Oscar Thiele, oscar.thiele@jobway.se / 073 581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om LJ Mark & Anläggningar AB:LJ Mark & Anläggningar AB är ett mark- och anläggningsföretag i Göteborg med omnejd som arbetar målmedvetet med verksamhetsutveckling. Bolaget startade 1987 och är ett stabilt företag som värderar långa relationer med både medarbetare och kunder högt. För närvarande har företaget ca 30 anställda. LJ Mark tillhör sedan 2022 koncernen VA Nordic. www.vanordic.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert